Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Zonwerende folie

Iedereen is gek op de zon, behalve wanneer je binnen aan het werk bent. De lichtstralen kunnen voor vervelende schitteringen zorgen, of onleesbare beeldschermen of misschien wel opwarming van bepaalde ruimtes.

Warmte- en/of zonwerende folie

Het aanbrengen van een raamfolie met zonwerende of warmtewerende eigenschappen zou in deze situaties een goede bijdrage leveren aan een fijne werkomgeving. In de zomer blijft de hitte buiten zodat binnen de temperatuur aangenaam blijft. Ook laat de folie een bepaalde hoeveelheid daglicht toe, waardoor het uitzicht en de werkomstandigheden verbeteren. Warmte- en zonwerende folies zijn er met verschillende eigenschappen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de spiegelfolie. Deze wordt gebruikt wanneer hitte en licht maximaal geblokkeerd dienen te worden. Door deze folie krijgt het glas een modern spiegelend uiterlijk.

Alleen maar last van hitte? Dan hebben wij ook een warmtewerende folie. Deze folie zorgt er voor dat er nauwelijks warmtestraling naar binnen komt. De folie is gemetalliseerd en heeft een grijze, neutrale kleur. Hierdoor wordt het zicht naar binnen enigszins gereduceerd. Van binnen naar buiten kijken is geen probleem. Zoek je een folie met een combinatie van beide? Ook dit kunnen we je aanbieden. Er zijn ontzettend veel verschillende folies op dit gebied. Onze collega’s adviseren je hierin graag.

STRAK EN OPVALLEND
DIVERSE TINTEN
VAKKUNDIGE AFWERKING

Zonwerende folie voor gebouwen

Zonwerende folie voor voertuigen

Zonwerende folie voor voertuigen

Zonwerende folie voor voertuigen