Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Zonwerende folie

De goedkoopste én gemakkelijkste oplossing om zon te weren is zonwerende raamfolie. Zonwerende raamfolie kun je gebruiken op de ramen van je huis, je kantoor of van je auto.

Zonwerende folie

Heb je last van de zon die je bedrijfspand of kantoor binnen schijnt? Dat kan heel vervelend zijn. Lichtstralen kunnen bijvoorbeeld zorgen voor vervelende schitteringen of onleesbare beeldschermen. Een oplossing hiervoor is zonwerende folie. Door de ramen met deze folie te beplakken, voorkom je hinder van de zon. Wij hebben verschillende soorten zonwerende folie in ons assortiment. Wil je graag advies welke folie voor jou het meest geschikt is? Onze medewerkers helpen je graag.

Warmtewerende folie

Heb je alleen last van de warmte die de zon veroorzaakt? Dan kies je voor warmtewerende folie. Deze folie zorgt ervoor dat er nauwelijks warmtestraling je woning of kantoor binnenkomt. De folie is gemetalliseerd en heeft een grijze, neutrale kleur. Daardoor vermindert het zicht naar binnen wel enigszins. Van binnen naar buiten kijken is echter geen probleem.

Wat zijn jouw raambelettering wensen?

Wil je een logo, een slogan of een afbeelding op je raam? Alles is mogelijk. Van een fullcolour afbeelding of alleen letters tot aan een groot vlak dat je raam blindeert. Wij hebben meerdere soorten folies in ons assortiment. Wil je weten welke folie het beste past bij jouw wensen? Wij voorzien je graag van advies!

Heb je hulp nodig bij een pakkend ontwerp?

Heb je zelf nog geen ontwerp voor jouw raambelettering? Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag met je mee. Je vertelt ze jouw wensen en zij maken voor jou een pakkend ontwerp dat past bij het bedrijf en de huisstijl. Heb je zelf al een ontwerp? Dan lever je dat gemakkelijk bij ons aan.

Was je op zoek naar iets anders?

Wil je bijvoorbeeld je auto laten beletteren? Wij beletteren ook allerlei soorten voertuigen. Neem contact met ons op voor meer informatie!

STRAK EN OPVALLEND
DIVERSE TINTEN
VAKKUNDIGE AFWERKING

Zonwerende folie voor gebouwen

Zonwerende folie voor voertuigen

Zonwerende folie voor voertuigen

Zonwerende folie voor voertuigen