Bouwhekbordje

Visser Print & Sign levert bouwhekbordjes in verschillende maten. De tekst of de afbeelding bepaal je zelf. Onze bouwhekbordjes zijn gemaakt van aluminium en roesten niet.

Bouwhekken worden vaak gebruikt om een bouwplaats af te schermen. Met een bordje aan het bouwhek laat een eigenaar zien van wie de bouwhekken op het terrein zijn. We maken bouwhekbordjes op maat voor elke klant: je bepaalt zelf de opdruk. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee over een ontwerp dat past bij de huisstijl van het bedrijf.

De afmetingen van een bouwhekbordje

Bouwhekbordjes zijn van aluminium en gaan daarom lang mee. Wij leveren bouwhekbordjes in twee verschillende afmetingen:

  • 48 bij 517 millimeter (h x l)
  • 86 bij 517 millimeter (h x l)

De bouwhekbordjes zijn voorzien van voorgeboorde gaten. Daardoor is het bordje gemakkelijk te bevestigen aan het bouwhek.

Bepaal zelf de opdruk van het bouwhekbordje

Elke klant bepaalt zelf hoe het bordje er uit moet komen te zien. Laat bijvoorbeeld het logo van je bedrijf drukken, of het logo in combinatie met een tekst. Als het bordje eenmaal hangt op het hek, is het aan beide kanten zichtbaar. Bij 100 bouwbordjes voorzien we deze van een full-colour sticker. Bij een bestelling boven de 100 stuks, voorzien we de bouwhekbordjes van een zeefdruk.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/bouwhekbordje

Snelle levering
Supersterk
Kies je eigen opdruk

Bouw Groep Noord

Bouw Groep Noord

Neijenhuizen Bestratingen

Neijenhuizen Bestratingen

Neijenhuizen Bestratingen

Nivo Bouw

Van Gelder

Hoefnagel Totaalbouw