Bouwhekbordje

Maak duidelijk dat jij eigenaar bent van je bouwhekken door middel van een bouwhekbordje. Goedkoop in aanschaf, makkelijk te monteren en opvallend voor voorbijgangers. Onze bouwhekbordjes zijn gemaakt van aluminium en gaan daarom zeer lang mee.

Bouwhekbordje

Maak duidelijk dat jij eigenaar bent van je bouwhekken door middel van een bouwhekbordje. Goedkoop in aanschaf, makkelijk te monteren en opvallend voor voorbijgangers. Onze bouwhekbordjes zijn gemaakt van aluminium en gaan daarom zeer lang mee. Vaak worden bouwhekbordjes per 100 stuks besteld. Bij deze aantallen plakken wij een sticker op de bordjes. Mocht je grotere aantallen willen bestellen, dan worden de bouwhekbordjes gezeefdrukt. Dit is ook op aanvraag mogelijk. Wij leveren bouwhekbordjes in 2 verschillende afmetingen:

– 48 mm hoog bij 517 mm lang (omgevouwen is de afmeting 250 mm)
– 86 mm hoog bij 517 mm lang (omgevouwen 250 mm)

Door de voorgeboorde gaten kun je eenvoudig met popnagels de bordjes monteren aan de hekken. Wij leveren onze bouwhekbordjes met een full color sticker voorzien van jouw logo of tekst. Eenmaal gemonteerd aan het hek, is het bouwhekbordje met logo aan beide zijden zichtbaar.

Snelle levering
Reflecterend
Eigen tekst mogelijk

Bouw Groep Noord

Bouw Groep Noord

Neijenhuizen Bestratingen

Neijenhuizen Bestratingen

Neijenhuizen Bestratingen

Nivo Bouw

Van Gelder

Hoefnagel Totaalbouw