Gevel vlaggen

Is de buitengevel van je pand saai en niet herkenbaar? Een gevelvlag is een snelle en voordelige manier om je woning of bedrijfsruimte net even wat meer uitstraling te geven.

Gevelvlag / kioskvlag

Is de buitengevel van je pand saai en niet herkenbaar? Een gevelvlag is een snelle en voordelige manier om je woning of bedrijfsruimte net even wat meer uitstraling te geven. Nog niet in het bezit van een gevelhouder en stok? Deze kun je optioneel meteen mee bestellen. Onze gevelvlaggen zijn te bestellen in twee modellen. De standaard gevelvlag is een rechthoekige vlag die met behulp van een koord aan de vlaggenstok bevestigd wordt. Deze is leverbaar in vier standaard formaten. (100 x 70 cm, 150 x 100 cm, 200 x 100 cm en 225 x 150 cm). De schuine gevelvlag, beter bekend als de kioskvlag, is een andere variant gevelvlag. De bovenkant is schijn afgewerkt, zodat de vlag recht naar beneden hangt. Kioskvlaggen kunnen enkel- en dubbelzijdig bedrukt worden. Leverbaar in drie standaard formaten. (50 x 100 x 150 cm, 68 x 68 x 136 cm en 75 x 75 x 150 cm).

Materiaal
Wij produceren onze mastvlaggen in twee verschillende materialen; flag en longlife. Flag is een transparante polyester stof, 110 grams met een fijne structuur. Deze vlaggenstof heeft een B1-certificaat. De vlaggen worden netjes omgezoomd en voorzien van de afwerking die jij graag wilt. Longlife heeft in tegenstelling tot flag een grove structuur. Deze transparante polyester stof van 115 grams is extra sterk en rafelt minder snel, hierdoor hoeft deze niet omgezoomd te worden. De vlaggen worden enkelzijdig bedrukt, maar door gebruik van transparante stoffen is de achterzijde altijd in zichtbaar en in spiegelbeeld. De vlaggen worden afgewerkt met een band, koord en lus of band en haken.

De kioskvlag maken wij ook in twee verschillende materialen; longlife en dubbelzijdig pvc doek. Zoals de naam het al zegt, wordt dubbelzijdig pvc doek gebruikt voor de vlaggen die dubbelzijdig bedrukt moeten worden en dus aan beide kanten leesbaar is. Bij enkelzijdige bedrukking wordt longlife gebruikt. Ons dubbelzijdig pvc doek heeft een B1-brandcertificering. De kioskvlag kan op verschillende manieren worden afgewerkt. Longlife wordt afgewerkt met aan de schuine kant een band, boven een lus en onderaan een koord. Het dubbelzijdig pvc doek krijgt aan de schuine zijde een tunnel en een lusje bovenin.

Snelle levering
Vele soorten en maten
Uw eigen design mogelijk

Kioskvlag Dantuma slagerij

Kioskvlag Verkoop Fabriek