Akoestische wandpanelen

Wil je de akoestiek in je kantoor of pand verbeteren? Kies dan voor een akoestisch wandpaneel. Het wandpaneel ziet eruit als een schilderij aan de muur en kan voorzien worden van elk mogelijk ontwerp.

Heb je last van slechte akoestiek in je kantoor of bedrijfspand? Kies dan voor een akoestisch wandpaneel. Een akoestisch wandpaneel absorbeert het geluid in de ruimte. Het paneel bedrukken we met je eigen ontwerp. Zo verminder je geluidsoverlast én fleur je tegelijkertijd de ruimte op.

  • Absorbeert geluid
  • Een lust voor het oog
  • Verkrijgbaar in verschillende afmetingen
  • Duurzaam
Wat is een akoestisch wandpaneel?

Een akoestisch wandpaneel absorbeert het geluid in een ruimte. Het paneel is opgebouwd uit vier lagen. De toplaag kun je laten bedrukken. De tussenlagen, die bijvoorbeeld bestaan uit katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken, zorgen ervoor dat het geluid opgevangen wordt. Een akoestisch wandpaneel wordt gebruikt in kantoren, winkels, showrooms, restaurants of musea.

Laat het wandpaneel bedrukken

Onze ontwerpafdeling denkt graag mee over een passend ontwerp. Heb je zelf al iets in gedachten, of heb je al een ontwerp? Dan lever die eenvoudig digitaal bij ons aan. Zorg ervoor dat je afbeeldingen een goede resolutie hebben. Weet je niet zeker of dit het geval is? Wij kijken graag met je mee.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/akoestisch-paneel

Ben je op zoek naar andere wanddecoratie?

Wij leveren onder andere:

Verbeter de akoestiek in je ruimte
Met je eigen ontwerp
Hulp bij montage

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel