Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Beach vlaggen

Makkelijk, mobiel en mooi. Beachflags zijn populaire blikvangers op beurzen, evenementen, open dagen, markten, in ontvangsthallen of gewoon langs de weg of in een winkelstraat.

Beachflag

Makkelijk, mobiel en mooi. Beachflags zijn populaire blikvangers op beurzen, evenementen, open dagen, markten, in ontvangsthallen of gewoon langs de weg of in een winkelstraat. Eenvoudig op te zetten en met de meegeleverde draagtas is de beachflag overal mee naartoe te nemen. Onze beachflags worden gemaakt van het materiaal longlife. Longlife is een transparante polyester stof van 115 grams. Een extra sterke stof waardoor de beachflag rondom niet gezoomd hoeft te worden. Omdat er tijdens de productie van onze beachflags weinig confectie bij komt kijken, kunnen wij ze voor een uitstekende prijs aanbieden. Beachflags worden enkelzijdig bedrukt en de achterzijde van de beachflag is altijd in spiegelbeeld. Wij leveren de beachflags in 3 verschillende modellen en in verschillende afmetingen.

-De straightflag is het populairst van de drie. Het langwerpig vormgegeven model geeft veel ruimte voor je ontwerp.

-De dropflag is breed aan de bovenkant en verleent zich voor een compacter ontwerp/logo.

-De meest bijzondere van de drie is de waveflag. Door zijn speciale vorm is deze beachflag extra opvallend.

Heb je nog geen ontwerp voor je beachflag? Dit is geen probleem, onze vormgevers maken graag samen met jou een ontwerp. Wij leveren onze beachflags startklaar. Je ontvangt van ons de beachflag samen met de mast en handige draagtas. Daarbij kun je zelf je beachflag compleet maken met één of meerdere van onderstaande accessoires.

Snelle levering
Snelle levering
Uw eigen design mogelijk

Beach flag recht model

Beach flag Drop