Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Beach vlaggen

Wil je de aandacht trekken op een beurs, evenement, open dag, markt of gewoon in de winkelstraat? Kies dan voor een beachflag. De beachflags van Visser Print & Sign zijn te bestellen in verschillende modellen en afmetingen.

Een beachflag is eenvoudig mee te nemen in de draagtas die we erbij leveren. Binnen één minuut heb je hem opgezet. Zo kun je opvallen waar en wanneer jij dat wilt: op een beurs, een open dag of op de markt. Onze beachflags zijn gemaakt van ‘Longlife’. Dat is een transparante stof van polyester die erg sterk is. Het materiaal is doorschijnend. Daardoor is je logo, boodschap of ontwerp altijd goed zichtbaar van beide kanten. Beachflags zijn zowel binnen als buiten te gebruiken.

De populaire straightflag

De straightflag is de meest populaire beachflag. Het is een langwerpige vlag, die aan de onderkant recht afloopt. Op de straightflag is er veel ruimte voor een logo of ontwerp.

De dropflag

De dropflag is breed aan de bovenkant, en smaller aan de onderkant: net als een regendrup. Op een dropflag is er iets minder ruimte dan op een recht model.

Val op met een waveflag

De waveflag is de meest bijzondere beachflag. Door zijn speciale vorm is deze beachflag extra opvallend. Onderaan deze pagina kun je voorbeelden bekijken.

Het ontwerp

Heb je nog geen ontwerp voor jouw vlag? Dat is geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag met je mee. Neem direct contact met ons op.

Ben je op zoek naar een andere soort vlag?

Wij hebben allerlei soorten vlaggen in ons assortiment, zoals baniervlaggen, mastvlaggen en gevelvlaggen. We leveren bovendien vlaggenmasten en alle andere accessoires die je nodig hebt.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/beachvlag

Snelle levering
Snelle levering
Uw eigen design mogelijk

Beach flag recht model

Beach flag Drop