Logo stickers

Wil je je logo op stickers laten drukken? Wij maken stickers in alle kleuren en alle afmetingen. Sticker nodig in een bijzonder formaat? Elke vorm is bij ons mogelijk.

Maak reclame met je logo

Vergroot de herkenbaarheid en de naamsbekendheid van je bedrijf met stickers met een logo. Je kunt ze gebruiken voor reclame: binnen en buiten. Wil je geen logo op de sticker, maar een ander ontwerp? Ook dat is mogelijk. Het ontwerp lever je eenvoudig, via de mail, bij ons aan. Wij leveren jou dan een drukproef. Heb je nog geen ontwerp? Dat is geen probleem. Onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee.

  • Elke vorm is mogelijk
  • Bepaal zelf het formaat
  • Kies zelf het materiaal
Logo stickers van de hoogste kwaliteit

Onze stickers met logo zijn van de allerbeste kwaliteit. Ze zijn krasvast en oersterk. Je kunt je stickers laten drukken op verschillende materialen. Zo hebben we een witte permanente folie, voor stickers die lang mee moeten gaan. Wil je je stickers na een aantal weken of maanden weer verwijderen? Daar hebben wij witte verwijderbare folie voor. Tot slot hebben we ook een transparante folie in ons assortiment. Alle stickers worden voorzien van een beschermende laminaat.

Heb je advies nodig of wil je een offerte aanvragen?

Je kunt een offerte aanvragen via het contactformulier. Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan direct contact op met onze collega’s! Ze helpen je graag.

Elke vorm is mogelijk
In alle kleuren en afmetingen
De allerbeste kwaliteit

Chroom folie

Whats App Buurtpreventie stickers

KWS

Daniel Pijnakker