Logo stickers

Het is altijd handig om stickers in huis te hebben met je eigen logo erop. Je kunt ze gebruiken ter promotie, buitenreclame, het markeren van jouw spullen of geef ze weg.

Logo stickers

We maken de stickers in alle afmetingen en kleuren. Ook snijden we de stickers contour, dus elke vorm is mogelijk. Het ontwerp van je sticker mag je ons toe mailen, het liefst in een vectorbestand. Is dit algebra voor je en wil je dat wij je sticker ontwerpen? Geen probleem. Neem contact met ons op per mail of telefoon en één van onze collega’s zal je graag willen helpen. Jouw stickers kunnen we op verschillende soorten folies produceren. Zo hebben wij witte permanente folie, voor de stickers die lang mee moeten gaan. Witte verwijderbare folie, voor stickers die na een aantal weken/maanden makkelijk te verwijderen zijn. Transparante permanente folie en transparante verwijderbare folie. Deze folies hebben dezelfde eigenschappen als de folies hierboven, ze zijn alleen transparant. Alle stickers worden voorzien van een beschermende laminaat.

Logo stickers bestellen
Wil je ook je eigen logo stickers? Stuur ons een mailtje of doe een belletje en onze collega’s zullen je met alle plezier helpen. Ook bij vragen mag je gerust contact met ons opnemen. Bepaal zelf de grootte van je stickers, de hoeveelheid en het ontwerp. Produceren van stickers kunnen wij razendsnel, dus voor je het weet heb jij je stickers thuis liggen.

ALLE FORMATEN EN SOORTEN
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Chroom folie

Whats App Buurtpreventie stickers

KWS

Daniel Pijnakker