Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Budgetbusters

Onze nieuwe aanwinst, de BudgetBuster, is een aanvulling op ons bestaande ‘wagenpark’. Het heeft alle gemakken van een Teaser, maar in plaats van plaatwerk maakt de BudgetBuster gebruik van een banner.

BudgetBusters

Het opzetten van dit bannerframe kost weinig tijd en is daarom een echte prijsknaller. Het frame is gemaakt van thermisch verzinkt staal welke wordt verzwaard met betonblokken in de voet. De banner kan eenvoudig worden opgehangen aan de gelaste ogen aan de binnenkant van het frame. Deze zijn geplaatst om de 15 cm, zodat de banner d.m.v. elastieken trommelstrak opgehangen kan worden. De BudgetBuster beschikt over een ingenieus kantelmechanisme. Het frame kan namelijk halverwege achterover geklapt worden. Op deze manier kan de banner makkelijk geplaatst of vervangen worden. Een ander voordeel is dat de BudgetBuster compact is tijdens vervoer. Wij kunnen meerdere exemplaren plaatsen op de vrachtwagen. De onderkant van de banner hangt op een hoogte van 191 cm in het frame. Wanneer de BudgetBuster wordt geplaatst achter een bouwhek of andere afrastering, zal de banner nog steeds volledig zichtbaar zijn. De afmetingen van de BudgetBuster zijn 505 x 360 x 150 cm (h x b x d).

Ontwerp
De BudgetBuster is er tot nu toe in één afmeting. Afmetingen van de banner zijn 320 x 320 cm. Wanneer je zelf een ontwerp kunt aanleveren, houd dan rekening met deze maatvoering. Als je nog geen ontwerp hebt, wil onze ontwerpafdeling je hier graag bij helpen. Onze banners worden gemaakt van PVC doek van 510 gr/m2. Dit materiaal is erg stevig en zeer geschikt voor buitengebruik. De banner wordt netjes omgezoomd en geringd om de 15 cm. Daarnaast beschikt dit doek over een B1-brandcertificering. Wat de BudgetBuster zo functioneel maakt, is dat de banner eenvoudig te verwisselen is. Door het kantelmechanisme wordt het frame achterover geklapt en kun je zelf de banner eruit halen en vervangen door een nieuwe. Dit is vele malen goedkoper dan een bestaand projectbord laten aanpassen of zelfs vernieuwen. Bij elke fase van een (bouw)project kun je zelf een nieuwe banner erin plaatsen. Heb je geen tijd om de banner zelf te verwisselen, dan doen wij dit natuurlijk graag voor je.

Plaatsing
Het plaatsen van de BudgetBuster wordt razendsnel gedaan. De banner wordt voor transport al geplaatst in het frame. Op locatie wordt het dubbelgeklapte frame in de vrachtwagen omhoog gezet en vastgemaakt. Daarna wordt de BudgetBuster van de laadbak gehesen en op de aangewezen positie geplaatst. Van eventuele verkeershinder is bijna geen sprake. Doordat de voet van de BudgetBuster verzwaard wordt met betonblokken, hoeven er geen grondwerkzaamheden verricht te worden. Dit voorkomt eventuele schade aan infrastructuur en de welbekende Klic-melding hoeft niet meer aangevraagd te worden. De BudgetBuster is een prachtig middel om snel, goedkoop en effectief je project onder de aandacht te brengen. Met de grote banner van 320 x 320 cm valt je boodschap zeker op. Binnen 5 werkdagen kunnen wij de BudgetBuster plaatsen op de door jou aangewezen locatie. Wil je graag meer informatie ontvangen over de BudgetBuster, dan is dit geen probleem. Je kunt elke dag onze collega’s telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Ook verwijzen wij je graag naar onze site speciale site www.budgetbusters.nl voor voorbeelden en korte filmpjes.

SNELLE PLAATSING
BANNER IS VERWISSELBAAR
LEVERBAAR DOOR HEEL NEDERLAND

Gemeente Assen

  • Bouwbord houten constructie
  • Bouwhekdoeken
  • Budgetbusters
  • Buitenbewegwijzering
  • Mobiele teaser
  • Reclame borden
  • Verkeersbord
Bekijk deze case

Budgetbuster

Budgetbuster

Budgetbuster

Budgetbuster

Gebroeders van der Lee

Gebroeders van der Lee

Aldi

Campus Kollum

Dusseldorp