Budgetbusters

Een BudgetBuster bestaat uit een frame met daarin een doek dat je kunt vervangen wanneer jij dat wilt. Heb je snel een projectbord nodig? Dan is de BudgetBuster heel geschikt. We plaatsen je bord kosteloos en binnen 5 dagen.

Bestaat je project uit meerdere fases?

Of heb je vaak veel verschillende reclamecampagnes lopen voor je bedrijf? Dan is de BudgetBuster perfect. Je kunt de banner (het doek) vervangen wanneer jij dat wilt. Door het mechanisme van de BudgetBuster kun je dat zelf: gemakkelijk en snel. Wil je toch liever dat wij het doek voor je komen vervangen? Ook dat is mogelijk. De BudgetBuster staat bovendien razendsnel op zijn plaats. Door de betonnen voet van het projectbord komt er geen grondwerk aan te pas.

De voordelen van een BudgetBuster op een rijtje:
 • Razendsnelle plaatsing
 • De banner is makkelijk vervangbaar
 • Geen grondwerkzaamheden nodig
 • Overal te plaatsen
Een projectbord met een vervangbaar doek

De betonnen voet van de BudgetBuster zorgt ervoor dat hij stevig op zijn plek blijft staan. Het frame is gemaakt van staal. Daarbinnen komt de banner (het doek) te hangen. Door het ingenieuze kantelmechanisme van de BudgetBuster is de banner makkelijk te vervangen. Je klapt het frame achterover en haalt vervolgens zelf de banner eruit: een kind kan de was doen. Wil je liever dat wij de banner voor je vervangen? Dat doen we natuurlijk graag. De grootte van een BudgetBuster is 505x360x150 centimeter (hxbxd).

Wij zorgen voor het ontwerp van jouw projectbord

De banner is 320×320 centimeter en wordt gemaakt van PVC doek van 510 gr/m2. Het materiaal is erg stevig en daardoor zeer geschikt voor buitengebruik. Wij zorgen voor een ontwerp dat past bij jouw bedrijf of boodschap. Mooie beelden en felle kleuren zorgen ervoor dat echt niemand jouw project- of bouwbord meer kan missen. Wil je liever je eigen ontwerp aanleveren? Ook dat is natuurlijk mogelijk.

Jouw projectbord razendsnel geplaatst

De plaatsing van een BudgetBuster gaat razendsnel. We hangen de banner in onze werkruimte al in het frame. Daarna hoeven we de BudgetBuster alleen nog maar van onze vrachtwagen op de juiste locatie te hijsen. Een Klic-melding is niet nodig, er komen geen grondwerkzaamheden aan te pas.

Evenement of een bouwproject?

Visser Print & Sign heeft projectborden in verschillende maten en verschillende materialen. Samen kunnen we bepalen welk projectbord het beste bij jouw doel past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/budgetbuster

Onze projectborden:
RAZENDSNELLE PLAATSING
BANNER IS VERWISSELBAAR
OVERAL TE PLAATSEN

Gemeente Assen

 • Bouwhekdoeken
 • Budgetbusters
 • Buitenbewegwijzering
 • Houten bouwbord
 • Mobiele teaser
 • Reclame borden
 • Verkeersbord
Bekijk deze case

Budgetbuster

Budgetbuster

Budgetbuster

Budgetbuster

Gebroeders van der Lee

Gebroeders van der Lee

Aldi

Campus Kollum

Dusseldorp