Personen auto’s

Wil je één auto of je hele wagenpark laten beletteren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je auto is natuurlijk een rijdend visitekaartje, dus deze hoort er tiptop uit te zien.

Personenauto belettering

Wil je één auto of je hele wagenpark laten beletteren? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Je auto is natuurlijk een rijdend visitekaartje, dus deze hoort er tiptop uit te zien. Van een simpel logo tot een complete carwrap, wij helpen je graag van A tot Z. Sommige klanten weten precies wat ze op hun auto willen hebben. Wij maken dan altijd eerst een drukproef en na akkoord kan de belettering ingepland worden. Wanneer jij nou net behoort tot de groep die het niet precies weet, geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag met je mee. Samen met jou maken ze een aantrekkelijk design voor op je bedrijfsauto.

Montage
De belettering voor op je personenauto wordt gedaan door een gespecialiseerd team. Wij hebben in onze eigen werkplaats alle benodigde materialen en apparatuur staan, vandaar dat wij graag je auto plakken op onze locatie. Wanneer dit voor jou niet mogelijk is, bekijken we graag met je naar een andere geschikte plaklocatie.

Personenauto belettering bestellen
Nieuwsgierig geworden naar wat wij kunnen? Heel goed! Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 08:00 uur en 17:00 uur. Maar je mag ons natuurlijk ook mailen. Gebruik het contactformulier en geef ons hierin zoveel mogelijk informatie. Belangrijk voor ons om te weten is bijvoorbeeld het kenteken. Aan de hand van het kenteken kunnen wij een draadmodel van je auto erbij zoeken. Zo hebben wij meteen alle afmetingen. Ook de kleur van je auto is voor ons handig om te weten. Wanneer je over foto’s beschikt van je auto, ontvangen wij deze graag! Dit geldt ook voor afbeeldingen en logo’s die je op je auto wilt hebben. Hoe completer jij je aanvraag maakt, des te sneller kunnen wij je auto voorzien van een mooi design.

VAKKUNDIGE AFWERKING
SNELLE MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR

Face 2 face travel

Face 2 face travel

Face 2 face travel

Brefas

Brefas

Brefas

Brefas

Trias Solutions

Trias Solutions

Trias Solutions

Trias Solutions

Trias Solutions

De kunst der Relatie

De kunst der Relatie

De kunst der Relatie

Hampshire Hotel Groningen

Rijschool De 1ste versnelling

Rijschool De 1ste versnelling

Rijschool De 1ste versnelling

Rijschool De 1ste versnelling