Voertuig reclame

Voor uw onderneming is opvallende voertuig reclame dé manier om uw naamsbekendheid te vergroten. Met vakkundige belettering van VPS toont u uw product of dienst aan elke doelgroep.

Voertuig reclame

Een goedkopere en snellere manier van marketing is nauwelijks denkbaar. Aantrekkelijke autobelettering valt of staat met een bijpassend ontwerp. Wij beschikken over een eigen ontwerpafdeling met de benodigde materialen en apparatuur. Ons ervaren team werkt uw opdracht graag uit tot een succesvol eindresultaat. Heeft u zelf al een ontwerp? Dit komt ons alleen maar ten goede. Met genoegen monteren wij uw ontwerp nauwkeurig op het voertuig. Neem graag contact met ons op. Naast het feit dat de autobelettering kan worden aangebracht op onze afdeling, zijn wij u ook graag van dienst op de door u gewenste locatie. Kunt u, om wat voor reden dan ook, uw voertuig(en) niet bij onze werkplek brengen? Dat is geen probleem. Onze plaatsingsdienst werkt dagelijks aan orders bij de consument thuis.

Voertuig reclame bestellen

Autoreclame is één van de meest effectieve reclamevormen. Bent u geïnteresseerd en wilt u graag uw wagen of een heel wagenpark door ons laten wrappen of beletteren? Vraag dan vandaag nog een offerte aan. Binnen 24 uur bent u voorzien van een concreet antwoord. Voor u het weet is uw voertuig voorzien van opvallende en aanlokkelijke belettering van VPS. Heeft u een vraag of wilt u simpelweg wat meer informatie? Neem gerust contact op met onze collega’s. Wijj beantwoorden graag al uw vragen.

MAXIMAAL IN 1 WEEK MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Bedrijfs auto’s

Bekijk dit product

Vrachtwagens

Bekijk dit product

Personen auto’s

Bekijk dit product