Wanddecoratie

Wil je je bedrijfsruimte of kamer een unieke uitstraling geven? Wij hebben verschillende mogelijkheden om de wanden te voorzien van decoratie.

Ben je op zoek naar een nieuwe look voor je kantoorruimte of winkelpand? Voor elke ruimte bieden wij passende wanddecoratie. Wil je bijvoorbeeld een hele muur behangen? Kies dan voor naadloos Airtex behang. Je kunt ook een gedeelte van je muur bekleden met één of meerdere wandpanelen. Ben je op zoek naar een oplossing voor storend geluid in je ruimte? Dan kies je voor een akoestisch wandpaneel. Onze collega’s voorzien je graag van advies en vertellen meer over alle mogelijkheden!

Verschillende soorten wanddecoratie

Wij leveren onder andere:

Het ontwerp

Onze ontwerpafdeling denkt graag mee over een opvallend ontwerp. Heb je zelf al iets in gedachten? Of heb je misschien al een ontwerp? Dan kun je dat eenvoudig bij ons aanleveren. Zorg ervoor dat alle afbeeldingen een goede resolutie hebben. Weet je niet zeker of dit het geval is? Wij kijken graag met je mee.

Montage

Heb je geen tijd of niet het juiste gereedschap om de wanddecoratie te monteren? Dat is geen probleem. Onze VCA-gecertificeerde monteurs komen graag langs om de klus te klaren. Neem direct contact op voor meer informatie.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/interieur

Een unieke uitstraling
Montage op locatie
Hoge kwaliteit kleuren

Akoestische wandpanelen

Bekijk dit product

Wandpanelen

Bekijk dit product

Textieldoek

Bekijk dit product