Vlaggenmasten

De Vlaggenmast Original is de basismast in ons assortiment. Net als al onze andere masten is deze vlaggenmast gemaakt van duurzaam glasvezelversterkt polyester. Dit is een erg sterke, maar licht onderhoudsvrij materiaal.

Vlaggenmast Original

De kleur van de mast is RAL 9010 en daarbij heeft deze een glanzende uitstraling. Onze vlaggenmast Original is de perfecte vlaggenmast als je de nationale vlag of een welkomstwimpel wilt voeren. Ben je op zoek naar een vlaggenmast voor banieren, kijk dan bij onze reclamemast. Deze is namelijk voorzien van een banierhouder zodat jij meteen je banieren kunt ophangen. Hoe bepaal je nou de ideale lengte voor jouw vlaggenmast? In veel gevallen kun je de vuistregel hanteren dat de lengte van de mast een meter hoger is dan het hoogste punt van het gebouw. Als deze regel niet toepasbaar is op jouw pand, willen wij je graag advies geven. Staan er meerdere vlaggenmasten in de omgeving? Dan is het natuurlijk mooi om één lijn te trekken en jouw masten van dezelfde lengte te plaatsen. Vlaggenmast Original is leverbaar in de lengtes 6 meter, 7 meter, 8 meter, 9 meter, 10 meter, en 12 meter.

Montage
Door de kantelvoet is montage van de vlaggenmast eenvoudig. Dit kun je zelf doen (we sturen instructies mee), maar natuurlijk doen wij dit ook graag voor je. Ons VCA gecertificeerde montageteam heeft de masten in een handomdraai staan. Ook zorgen zij ervoor dat eventuele bestrating weer netjes achtergelaten wordt.

Kwaliteit en milieu
Onze vlaggenmasten en het productieproces voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. De kwaliteit van de vlaggenmast is gecertificeerd met ISO 9001. Door de milieuvriendelijke productiemethode is deze gecertificeerd met ISO 14001.

Vlaggenmast Original bestellen
Via het contactformulier op onze site kun je eenvoudig en snel een offerte aanvragen. Probeer zoveel mogelijk informatie te verstrekken, zodat wij jou zo snel mogelijk een passende prijs kunnen maken. Vertel ons welke lengte mast je graag zou willen hebben, waar deze komt te staan en of je de montage door ons wilt laten doen. Als je foto’s kunt meesturen van de locatie van de mast, zou dit fantastisch zijn. Wanneer je ons liever wilt bellen, mag dit natuurlijk ook. Wij zijn elke werkdag aanwezig van 08:00 uur tot 17:00 uur.

Snelle levering
Vele soorten en maten
Diverse lengtes leverbaar

Polyester vlaggenmast original

Polyester vlaggenmast original

Polyester vlaggenmast original

Polyester vlaggenmast inclusief kantelanker

Polyester vlaggenmast inclusief kantelanker

Vlaggenmast met Hijsbare Banierhouder

Vlaggenmast met Hijsbare Banierhouder

Vlaggenmast met Hijsbare Banierhouder

Vlaggenmast met 360 graden roterende banierhouder

Vlaggenmast met 360 graden roterende banierhouder