Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Patrick Paardekooper 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Skytube

Wil je het groots aanpakken, dan is een skytube de eyecatcher die je zoekt. Deze kokervormige doeken vallen niet alleen op door hun lengte, maar zeker ook door het wapperende effect die de blower geeft.

Skytube

De skytube is een prachtig reclameobject voor bijvoorbeeld (sport)evenementen, voor op de parkeerplaats van je pand, bij de ingang van je winkel of voor dat ene feestje dat net even wat meer moet opvallen. Skytubes worden gebruikt in combinatie met een blower, ook deze zijn bij ons verkrijgbaar! Wij leveren skytubes met lengtes 6, 7 of 8 meter. Onze skytubes worden full color gesublimeerd. Dit betekent dat de inkt in de vezel van de stof zit, waardoor het materiaal soepel is en de print lang mooi blijft. De skytubes worden gemaakt van ripstop-nylonpolyesterdoek, ook wel spinnakerdoek genoemd. Deze naam is afkomstig van het zeil dat bij vele zeilschepen in de top wordt gehesen. Spinnakerdoek is een lichtgewicht doek en oersterk. Deze doeksoort wordt veelal gebruikt in de vliegersport, denk aan trick kites en parafoils.

Ontwerp
Voor gepersonaliseerde skytubes ben je bij ons aan het juiste adres. Een goed design is belangrijk en wij helpen je hier dan ook graag bij! Ook wanneer je zelf al een ontwerp hebt voeren wij graag de productie voor je uit.

Skytube bestellen
Via ons contactformulier kun je een offerte aanvragen, waarop wij zo spoedig mogelijk zullen reageren. Ook wanneer je nog vragen hebt of meer informatie wilt ontvangen over onze skytubes kun je hier het contactformulier voor gebruiken. Bel je liever? Wij zijn op werkdagen telefonisch te bereiken tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

STRAK EN OPVALLEND
VERSCHILLENDE LENGTES MOGELIJK
VAST CONTACTPERSOON