Skytube

Laat de entree van een winkel of een bedrijf extra opvallen met een Skytube. Bij Visser Print & Sign laat je skytubes bedrukken met je eigen ontwerp.

Val op met een skytube

Skytubes zijn vanaf grote afstand en op grote hoogte zichtbaar. Daardoor zijn het hele geschikte reclameobjecten. Skytubes, ook wel skydancers genoemd, worden vaak gebruikt bij (sport)evenementen of bij de entree van winkel- of bedrijfspanden. De skytubes van Visser Print & Sign zijn leverbaar in verschillende lengtes.

  • Leverbaar in 6, 7 of 8 meter
  • Bedrukken met je eigen ontwerp
  • Geleverd met blower
Het ontwerp

Een skytube kan bedrukt worden met elk denkbaar ontwerp. Het ontwerp lever je eenvoudig bij ons aan. Voordat we over gaan tot drukken, sturen wij altijd eerst een drukproef toe. Heb je nog geen ontwerp? Dat is geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee met een ontwerp dat past bij de huisstijl van het bedrijf.

Materiaal

De skytube is leverbaar in verschillende lengtes, namelijk 6,7 of 8 meter. We bedrukken ze fullcolour. De skytubes worden gemaakt van ripstop-nylonpolyesterdoek (ook wel spinnakerdoek). Dit soort doek wordt ook vaak gebruikt in de vliegersport: licht van gewicht, maar oersterk.

Neem direct contact op

Meer weten over de mogelijkheden en de prijzen? Vraag dan direct een offerte aan via het contactformulier op deze website. We staan je natuurlijk ook graag telefonisch te woord.

Leverbaar in 3 lengtes
Bedrukken met je eigen ontwerp
Geleverd met blower