Stickers

Stickers zie je overal. Of het nou bij de sportvereniging of bij het hoofdkantoor van uw supermarkt is; voor elke toepassing biedt de sticker een passende oplossing.

Stickers

De plakplaatjes kunt u aanbrengen op uw ruit, wand of bord, maar u kunt ze ook op trekpleisters in uw dorp of stad ophangen om zo te aandacht te richten op uw bedrijf. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bestel snel en eenvoudig stickers met uw logo of slogan bij VPS. Ieder die een sticker bestelt, verlangt ook een aanlokkelijk ontwerp. Als vergroting van uw naamsbekendheid uw mikpunt is met de etiketten, is een juist design van groot belang. Wij beschikken over een ontwerpafdeling met ervaren personeel. Onze collega’s zijn u graag van dienst is bij het beramen van een design dat aan uw eisen en wensen voldoet. Heeft u reeds zelf een ontwerp? Dan brengen wij dit graag vakkundig voor u aan op de stickers. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Hoogwaardige kwaliteit

VPS werkt aanhoudend met gecertificeerde A-merk materialen. Zo gebruiken wij voor onze stickers het hoogwaardige Avery materiaal. U kunt dit materiaal bestellen op zelfklevend papier, witte folie, transparante folie of ultra destructible folie. Kiest u voor veiligheidsstickers, keuringsstickers of een plakkertje met uw logo? Avery is al jarenlang de specialist in het maken van de beste etiketten. Kwaliteit staat voorop!

Stickers bestellen

Wilt u nou ook profiteren van de voordelen van onze superieure stickers? Dan dient u eenvoudig een offerte aan te vragen via onze online website. Binnen 24 uur bent u voorzien van antwoord, de afspraak volgt spoedig. Heeft u een vraag of wilt u graag meer informatie over onze producten? Onze collega’s helpen u graag bij al uw onduidelijkheden. Neem gerust contact met hen op.

ALLE FORMATEN EN SOORTEN
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Gereedschapstickers

Bekijk dit product

Veiligheidsstickers

Bekijk dit product

Logo stickers

Bekijk dit product

Keuringstickers

Bekijk dit product