Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Doosletters

Als bedrijf wil je graag dat je pand goed zichtbaar is, ook in het donker. Visser Print & Sign is specialist in gevelbelettering en levert doosletters in alle materialen en vormen. Daarmee is je bedrijf 24 uur per dag zichtbaar.

Val op: ook in het donker

Duidelijke en goed verzorgde gevelreclame is erg belangrijk. Bij Visser Print & Sign kun je terecht voor gevelbelettering in alle denkbare kleuren en formaten. Wil je dat de belettering ook in het donker goed zichtbaar is? Dan raden we aan om te kiezen voor doosletters. Onze adviseurs staan je graag te woord om je te informeren over de mogelijkheden.

Wij leveren verschillende doosletters:
  • Profiel 01P
  • Profiel 3
  • Profiel 4
  • Profiel 5
  • Profiel 5 deluxe
Onverlicht: profiel 01P

De ‘Profiel 01P’ is een onverlichte letter, leverbaar in een stokhoogte van 20 tot 198 centimeter. De doosletter is van aluminium, voorzien van een PVC-bodem. We leveren de Profiel 01P letter in verschillende dieptes, namelijk 30, 50, 80, 120, 140 en 160 millimeter.

Profiel 3

Doosletter met ‘Profiel 3’ licht aan de achterzijde op. Daardoor ontstaat het effect van een halo om de letter heen. Profiel 3 is een aluminium letter, voorzien van een acrylaat bodem en is leverbaar in een stokhoogte van 20 tot 198 centimeter. Doosletter Profiel 3 wordt voorzien van LED verlichting, in de kleuren wit, rood, groen of blauw.

Profiel 4

Doosletters met ‘Profiel 4’ lichten aan de voorzijde op. De doosletter met Profiel 4 is van aluminium en aan de voorkant voorzien van acrylaat. Het acrylaat aan de voorzijde wordt bevestigd met een aluminium omlijsting. Ook deze letter is leverbaar in een stokhoogte van 20 tot 198 centimeter en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Doosletters met ‘Profiel 4’ zijn leverbaar met een diepte van 80, 120, 140 en 160 millimeter.

Profiel 5

De ‘Profiel 5’ licht, net als ‘Profiel 4’ aan de voorzijde op. De doosletter is van aluminium en aan de voorkant voorzien van acrylaat. Het acrylaat wordt bevestigd met een kunststof omlijsting. De ‘Profiel 5’ wordt rechtstreeks tegen de muur gemonteerd.

Profiel 5 deluxe

De ‘Profiel 5 deluxe’ is, zoals de naam al zegt, de luxere versie van de ‘Profiel 5’ doosletter. Het is een aluminium gelaste doosletter, voorzien van een doorzichtig (translucent) acrylaat. De voorzijde is 19 millimeter dik en wordt zo gefreesd dat het lijkt of de letter in de aluminium doosletter valt. Je bepaalt zelf de dikte van de opstaande rand (tussen de 3 en de 15 millimeter). De profiel 5 deluxe is leverbaar in een stokhoogte van 30 tot 60 centimeter.

Advies nodig?

Welk materiaal is het meest geschikt voor op de gevel van jouw pand? Onze ervaren specialisten voorzien jou graag van advies. Ze helpen bovendien met het maken van een ontwerp dat past bij de huisstijl van jouw bedrijf.

Monteren

Het plaatsen van gevelbelettering is een specialistische klus. Onze ervaren VCA-monteurs hebben jarenlange ervaring met het plaatsen van gevelbelettering en staan graag voor je klaar. Ze plaatsen gevelbelettering op panden door het hele land heen, zonder dat daar extra kosten bijkomen.

Maximaal 1 week montage
In alle kleuren en formaten
Een ontwerp dat past bij jouw huisstijl

Roelof van Echten College

Roelof van Echten College

Roelof van Echten College

Brandweer

ABS Autoschade

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant