Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Doosletters

Veelgebruikt bij het aankleden van gevels van bedrijfspanden. Doosletters zijn mooi en robuust, vallen op en zijn ook nog eens onderhoudsarm. Een eenmalige uitgave waar je jarenlang plezier van hebt.

Doosletters

Als je erover nadenkt zijn de kosten relatief laag voor hetgeen wat je ervoor ontvangt. Je maakt reclame, creëert herkenning, en dat de hele dag door. En nacht. Want doosletters kunnen verlicht geleverd worden. Standaard wordt een doosletter gemaakt van aluminium. Wij spuiten aluminium in elk gewenste RAL kleur, zodat je altijd de juiste kleur kunt matchen bij je huisstijl of pand. Wanneer een doosletter verlicht dient te zijn, dan maken wij deze van aluminium in combinatie met acrylaat (beter bekent als plexiglas). Kijk hieronder voor de verschillende profielen doosletters.

Profiel 01P
Aluminium gelaste doosletter voorzien van een PVC-bodem. Gespoten in een 2 componenten lak, elke gewenste RAL-kleur mogelijk. Dit betreft een onverlichte letter welke leverbaar is met een stokhoogte van 20 tot 198 cm.
Profiel 01P kan in de volgende verschillende dieptes geleverd worden: 30 mm, 50 mm, 80 mm, 120 mm, 140 mm, en 160 mm. Houd er rekening mee dat de minimale stokhoogte van een letter 200 mm dient te zijn en dat de minimale stokbreedte van een letter 25 mm dient te zijn.

Profiel 3
Aluminium gelaste doosletter voorzien van een acrylaat bodem. Het aluminium wordt met een 2 componenten lak gespoten, dit kan in elke gewenste RAL kleur. Doosletters van profiel 3 lichten aan de achterzijde uit, wat resulteert in een halo om de letter. Montage van de letter geschiedt met glasheldere afstandbuisjes. De afstand van de letter tot de muur dient minimaal 3 cm te zijn. Net als profiel 01P kan profiel 3 geleverd worden in een stokhoogte van 20 tot 198 cm. Houd er rekening mee dat de minimale stokhoogte van een letter 200 mm dient te zijn en dat de minimale stokbreedte van een letter 25 mm dient te zijn. Doosletter profiel 3 wordt voorzien van LED verlichting, standaard in de lichtkleuren wit, rood, groen of blauw. De doosletter profiel 3 komt het best tot zijn recht op een matte en licht van kleur zijnde achtergrond. Andere achtergronden geven een minder mooi effect.

Profiel 4
Aluminium gelaste doosletter voorzien van een acrylaat voorzijde. Het aluminium wordt met een 2 componenten lak gespoten, dit kan in elke gewenste RAL kleur. Doosletters van profiel 4 lichten aan de voorzijde uit. Het acrylaat aan de voorzijde wordt bevestigd met een aluminium omlijsting. In meerdere kleuren leverbaar, kijk afbeelding hieronder. Leverbaar in een stokhoogte van 20 tot 198 cm. Profiel 4 kan in de volgende dieptes geleverd worden: 80 mm, 120 mm, 140 mm en 160 mm. Keuze uit onverlichte en verlichte letters (LED). Minimale stokhoogte dient 20cm te zijn en de minimale stokbreedte van de letter dient 25 mm te zijn. Deze robuuste doosletters worden rechtstreeks tegen de muur bevestigd en presteren goed wanneer ze een grote mate van windbelasting te voorduren krijgen.

Profiel 5
Aluminium gelaste doosletter voorzien van een acrylaat voorzijde. Het aluminium wordt met een 2 componenten lak gespoten, dit kan in elke gewenste RAL kleur. Doosletters van profiel 5 lichten aan de voorzijde uit. Het acrylaat aan de voorzijde wordt bevestigd met een kunststof omlijsting. De voorzijde van acrylaat kan geleverd worden in de eerder genoemde 17 standaard RAL kleuren. Leverbaar in een stokhoogte van 20 tot 198 cm. Profiel 5 kan in de volgende dieptes geleverd worden: 80 mm, 120 mm, 140 mm en 160 mm. Keuze uit onverlichte en verlichte letters (LED). Minimale stokhoogte dient 20 cm te zijn en de minimale stokbreedte van de letter dient 25 mm te zijn. Deze doosletters worden rechtstreeks tegen de muur gemonteerd.

Profiel 5 deluxe
De upgrade en luxere versie van de standaard profiel 5 doosletter. Profiel 5 deluxe is een aluminium gelaste doosletter voorzien van een translucent acrylaat voorzijde. Het aluminium casco wordt gespoten met een 2 componenten lak in ieder gewenste RAL kleur. De doosletters van profiel 5 deluxe lichten aan de voorzijde uit. De translucent acrylaat voorzijde is 19 mm dik en wordt gefreesd met een trapje zodat de letter deels in de aluminium doosletter valt. Je kunt zelf de dikte bepalen van de opstaande rand (tussen de 3 mm en 15 mm). De diepte van de letter is variabel maar ligt vaak tussen de 8 tot 12 cm, afhankelijk van de overige afmetingen van de letter. Leverbaar in een stokhoogte van 30 tot 60 cm (groter in overleg). Keuze uit onverlichte en verlichte letters (LED). Minimale stokhoogte dient 20 cm te zijn en de minimale stokbreedte van de letter dient 30 mm te zijn.

Montage
Het bevestigen van de doosletters op uw wand of gevel is zo gepiept. Onze collega’s hebben jarenlange ervaring met ingewikkelde plaatsingsconstructies en kunnen daarom het gewenste resultaat voor u realiseren. Wij komen geheel kosteloos op de door u gewenste locatie om de gevelbelettering aan te brengen. Woont u op één van de Wadden eilanden? Hiervoor gelden andere prijzen en voorwaarden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Doosletters bestellen
Bent u overtuigd van onze nette en opvallende doosletters en wilt u ook graag voordeel van deze hippe reclame-uiting? Dan hoeft u slechts een offerte aan te vragen via onze website. U zult zo spoedig mogelijk antwoord ontvangen. Heeft u nog een vraag over een bepaald product of wilt u graag meer informatie? Onze collega’s helpen u graag uw onduidelijkheden op te lossen. Wees niet bang om contact met ons op te nemen.

MAXIMAAL IN 1 WEEK MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Roelof van Echten College

Roelof van Echten College

Roelof van Echten College

Brandweer

ABS Autoschade

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant

Kota Radja Restaurant