Voertuigreclame

Een logo of een tekst op een auto, vrachtwagen of aanhanger is één van de snelste en gemakkelijkste manieren om reclame te maken. Visser Print & Sign heeft jarenlange ervaring met het beletteren van voertuigen en zorgt voor het ontwerp tot aan de bestickering.

Met voertuigreclame trek je 24 uur per dag de aandacht. Dat moet er dus haarfijn uitzien. Van letters, een logo tot aan een volledige nieuwe look door middel van een carwrap: de specialisten van Visser Print & Sign gaan zorgvuldig met elk ontwerp aan de slag. Wij kunnen één voertuig tot aan een volledig wagenpark beletteren en nemen alle zorg uit handen. Weet je nog niet precies hoe de belettering op het voertuig eruit moet komen te zien? Dat is geen probleem. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee en zorgt voor een ontwerp dat past bij elke huisstijl.

Snel de weg op

Het aanbrengen van belettering is een specialistische klus die aandacht nodig heeft. Daarom doen onze monteurs dit in onze eigen werkplaats, waar ze hun eigen apparatuur en materialen hebben. Een team neemt daar, in snel tempo, jouw voertuig onder handen.  Toch liever de belettering op een eigen locatie uitvoeren? Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing.

Aanvragen

Meer informatie over belettering van voertuigen of een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op. Handige informatie om bij de hand te hebben is het kenteken van het voertuig. Zo kunnen wij het model van de auto erbij zoeken en weten meteen alle afmetingen. Ook de kleur en het materiaal van het voertuig is handig om te weten. Hoe meer informatie wij in ons bezit hebben, des te sneller kunnen we aan de slag.

Wij beletteren de volgende voertuigen: 
Maximaal 1 week montage
Opvallend ontwerp
De allerbeste kwaliteit

Bedrijfsauto’s

Bekijk dit product

Vrachtwagens

Bekijk dit product

Personenauto’s

Bekijk dit product