Signwing

Een projectbord dat aan beide kanten bedrukt is en meedraait met de wind: dat is een Signwing. Met een Signwing weet je zeker dat niemand jouw reclame-uiting of boodschap mist. Visser Print & Sign plaatst jouw bord kosteloos en verwijdert het wanneer jij dat wilt. We zorgen bovendien voor een oogverblindend ontwerp en leveren de beste kwaliteit.

Wil je nog meer opvallen met jouw projectbord?

Kies dan voor een Signwing. Een Signwing draait met de wind mee en trekt dus extra aandacht. Alle voordelen op een rijtje:

  • Val extra op!
  • Standaard dubbelzijdig bedrukt
  • Overal te plaatsen en gemakkelijk te verplaatsen
  • Geen grondwerkzaamheden nodig
Wij zorgen voor het ontwerp van jouw projectbord

Een Signwing wordt standaard dubbelzijdig bedrukt. Wij zorgen voor een ontwerp dat past bij jouw bedrijf of boodschap. Mooie beelden en felle kleuren zorgen ervoor dat echt niemand jouw boodschap meer kan missen. Het bedrukte deel van een Signwing is 300 x 150 centimeter.

Jouw projectbord razendsnel geplaatst

De plaatsing van een Signwing gaat razendsnel. We monteren het geheel in de werkplaats. Zo hoeven de monteurs op locatie de Signwing alleen nog maar van de vrachtwagen op de juiste locatie te hijsen. Wil je het bord verplaatsen naar een andere locatie zodat je meerdere mensen bereikt? Ook dat is mogelijk.

Evenement of een bouwproject?

Visser Print & Sign heeft projectborden in verschillende maten en verschillende materialen. Samen kunnen we bepalen welk projectbord het beste bij jouw doel past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/signwing

Onze projectborden:
SNELLE PLAATSING
DUBBELZIJDIG MOGELIJK
DRAAID MEE MET DE WIND

Aldi

Aldi