Signwing

Onze Signwing is een zeer opvallende verschijning en draait, mits er voldoende wind staat, met de windrichting mee. De betonnen voet heeft een afmeting van 150 x 150 x 30 cm. Deze is zwaar genoeg om bij hoge windsnelheden de Signwing moeiteloos overeind te houden.

Signwing

Wil je eens een keer iets anders dan een projectbord? Of heb je niet voldoende ruimte voor een projectbord, maar wil je toch iets doen aan de bekendheid van het project? De Signwing wordt standaard dubbelzijdig bedrukt. Het te bedrukken deel heeft een afmeting van 300 x 150 cm. Heb je nog geen ontwerp maar weet je wel wat er op moet komen staan? Ons team geeft je kosteloos advies en maakt met jou een ontwerp dat voldoet aan je eisen. Een eigen ontwerp aanleveren is natuurlijk ook mogelijk. Zorg er wel voor dat het bestand dat je aanlevert van een hoogwaardige drukkwaliteit is, zodat het maximale uit de print wordt gehaald. Lees ook de aanleverspecificaties even door, zodat wij snel je bestanden kunnen printen.

Plaatsing
Plaatsing van de Signwing is eenvoudig en wordt heel snel gedaan. Onze monteurs nemen het geheel mee op de vrachtwagen, rijden naar de bestemde locatie en met de kraan plaatsen zij de Signwing binnen tientallen minuten. Eventueel verkeer wordt nauwelijks verhindert.  Grondwerkzaamheden zijn niet nodig en daarom is een Klic-melding niet van toepassing. Aan het einde van het project kun je aangeven dat de Signwing weer opgehaald kan worden. Wanneer je de aandacht wilt vestigen op jouw project, dan is het gebruik van de Signwing, een bewegend reclameobject, misschien wel iets voor jou. Met een groot oppervlak beschikbaar voor je reclame en onze snelle levering, wordt je project binnen de kortste keren op een opvallende wijze bekend gemaakt. Wil je meer informatie ontvangen over de Signwing, dan kun je contact opnemen met onze collega’s. Wij beantwoorden graag al je vragen.

SNELLE PLAATSING
DUBBELZIJDIG MOGELIJK
DRAAID MEE MET DE WIND

Aldi

Aldi