Vlaggen

Heb je een vlag nodig? Visser Print & Sign levert vlaggen voor in elke mast, in verschillende afmetingen en materialen.

Een vlag bedrukken met een eigen ontwerp? Wij leveren verschillende soorten vlaggen in verschillende materialen.  Weet je nog niet precies waar je naar op zoek bent? Wij adviseren je graag.

Beachflags

Een beachflag is mooi én gemakkelijk. Je neemt hem namelijk overal mee naartoe in de draagtas die we erbij leveren. Binnen één minuut heb je hem opgezet. Zo kun je opvallen waar en wanneer jij dat wilt: op een beurs, een open dag of op de markt.

Banier

Een baniervlag heeft een professionele en zakelijke uitstraling. Je plaatst hem voor je bedrijfspand of bij een evenement en laat zien dat jouw bedrijf aanwezig is. Een baniervlag is langwerpig en wordt daarom ook wel een hoogformaat of een staande vlag genoemd.

Gevelvlag

Is de gevel van je pand saai? Herkennen klanten jouw bedrijfspand niet? Met een gevelvlag geef je je pand uitstraling. Zorg dat niemand je pand voorbijloopt of rijdt zonder te weten wat er zich achter de muren bevindt.

Flag

Het materiaal van onze vlaggen is ‘flag’ of ‘longlife’. Flag is een transparante polyester stof, 110 grams met een fijne structuur. Deze vlaggenstof heeft een B1-certificaat. De stof is daardoor heel geschikt als je de vlag binnen wilt ophangen. Flag wordt netjes omgezoomd en voorzien van een band, haken en een tunnel.

Longlife

Longlife heeft een sterkere structuur dan Flag en blijft daardoor, zoals de naam al zegt, langer hangen. De stof Longlife is  transparante polyester van 115 grams. Doordat de stof extra sterk is, hoeft hij niet omgezoomd te worden.

Vlaggenmasten

Bij Visser Print & Sign leveren we niet alleen vlaggen, maar ook vlaggenmasten die passen bij jouw vlag.

Heb je advies nodig?

Onze collega’s staan je graag te woord. Neem direct contact met ons op!

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/vlaggen

Snelle levering
Vele soorten en maten
Uw eigen design mogelijk

Vlaggenmasten

Bekijk dit product

Beach vlaggen

Bekijk dit product

Gevel vlaggen

Bekijk dit product

Banier vlaggen

Bekijk dit product