Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Gereedschapsstickers

Beheer jij over verschillende gereedschappen? Dan zijn gereedschapsstickers een praktische oplossing om aan te tonen dat de gereedschappen jouw eigendom zijn.

Als je een bouwbedrijf hebt ben je zuinig op je eigen materiaal. Maar op de locaties die je komt, zijn ook vaak andere klussers aanwezig. Gereedschapsstickers zijn een praktische oplossing om te laten zien welk gereedschap jouw eigendom is. Wij leveren twee verschillende soorten gereedschapsstickers. Wil je weten welk materiaal voor jou het meeste geschikt is? Onze collega’s geven je graag advies.

  • Laat zien welk gereedschap van jou is
  • Extra sterke stickers
  • Voorzie je sticker van een eigen ontwerp
Onze standaard gereedschapsstickers

Onze standaard vinylstickers zijn waterbestendig, UV-bestendig en krasvast. Ideaal voor binnen en buitengebruik. We drukken de stickers op een wit of een transparante kleur. Daarna lamineren we ze met mat of glanslaminaat. Daardoor krijgen ze een extra laagje bescherming. Wel zo handig als je soms werkt met oplosmiddelen als terpentine.

Extra sterke gereedschapsstickers

Je kunt ook kiezen voor ‘ultra-destructable’-stickers. Dan weet je zeker dat jouw sticker niet gemakkelijk te verwijderen is! Dit materiaal breekt namelijk af in kleine stukjes als iemand probeert de sticker te verwijderen. Ultra-destructable stickers drukken we fullcolour en kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Gereedschapsstickers met jouw eigen logo

Wil je je gereedschapssticker personaliseren? Lever dan je logo aan! Wij sturen je een drukproef per mail. Zodra jij akkoord bent, gaan we over op productie. Wil je een ander ontwerp op je sticker? Bijvoorbeeld een QR-code of een afbeelding of tekst? Onze ontwerpafdeling denkt graag met je mee over een passend ontwerp.

Heb je advies nodig of wil je een offerte aanvragen?

Je kunt een offerte aanvragen via het contactformulier. Wil je graag eerst meer informatie? Neem dan direct contact op met onze collega’s! Ze helpen je graag.

Met je eigen opdruk of logo
In alle kleuren en afmetingen
De allerbeste kwaliteit

Bouwbedrijf Boelens

Daniel Pijnacker