Projectborden

Projectborden zijn al jarenlang bekend onder vele organisaties. Een snellere en goedkopere manier van reclame is dan ook nauwelijks denkbaar. VPS levert projectborden in opvallende felle kleuren in het door u gewenste formaat.

Projectborden

Indoor of outdoor in te zetten bij stadions, open dagen, langs de weg of in een drukke stad. Vraag vandaag nog een offerte aan. Projectborden zijn al jarenlang bekend onder vele organisaties. Een snellere en goedkopere manier van reclame is dan ook nauwelijks denkbaar. VPS levert projectborden in opvallende felle kleuren in het door u gewenste formaat. U kunt bij ons terecht voor houten projectborden maar ook bijvoorbeeld een Signwing of Teaser. Vraag vandaag nog een offerte aan.

Ontwerp

Eén van de meest gemaakte fouten in een reclame-uiting is in het toegepaste design. Je ziet vaak bouwborden met veel tekst en weinig gebruik van fullcolour. Een informatievoorziening met een aanlokkelijk beeld wordt niet alleen meer gewaardeerd, maar het trekt tegelijk ook meer de aandacht van de mensen. VPS weet hoe belangrijk het is om een zorgvuldig design te creëren dat geheid de belangstelling van omstanders trekt. Wij helpen u graag met het tot stand brengen van een ontwerp dat bij u past.

Service van VPS

VPS biedt u een projectbord aan dat voldoet aan uw eisen en wensen. Wij beschouwen elke opdracht uiterst nauwkeurig en iedere klant krijgt een persoonlijke benadering. De bouwborden die u bij ons bestelt worden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald. Bovendien is het mogelijk om uw borden tussentijds te verplaatsen. Zo wordt uw reclame door vele doelgroepen opgemerkt. Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Projectborden bestellen

U wilt meer naamsbekendheid en een verhoging van de koopintentie van uw klant? Projectborden nemen talloze voordelen met zich mee die uw bedrijf zeker niet mag missen. Kwalitatief hoogwaardige reclameborden tegen een messcherpe prijs. Bestel nu uw gewenste product op Visser Print & Sign. Voor vragen of specifieke informatie kunt u gerust raadplegen bij één van onze collega’s. Wij helpen u graag!

MAXIMAAL IN 1 WEEK MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Budgetbusters

Bekijk dit product

Mobiele teaser

Bekijk dit product

Bouwbord houten constructie

Bekijk dit product