Projectborden

Heb je een projectbord of een bouwbord nodig? Visser Print & Sign heeft ze in vele soorten en maten. Wij plaatsen het bord kosteloos en verwijderen het wanneer jij dat wilt. We zorgen voor een oogverblindend ontwerp en leveren de beste kwaliteit. Visser Print & Sign levert houten projectborden, BudgetBusters, mobiele teasers en Signwings.

Bouwproject of evenement?

Wil jij veel mensen bereiken? Bijvoorbeeld om wegwerkzaamheden aan te kondigen of reclame te maken voor je bedrijf of evenement? Wat je boodschap ook is, met een projectbord trek je de aandacht van honderden mensen. Je kunt een projectbord zowel outdoor inzetten (bijvoorbeeld langs de weg of in een drukke stad) maar ook indoor (in een stadion of tijdens een open dag). Over het ontwerp en de plaatsing hoef jij je geen zorgen te maken. Daar zorgen wij voor.

Wij zorgen voor het ontwerp en de plaatsing

Wij gaan altijd voor de beste kwaliteit. We zorgen voor een oogverblindend ontwerp dat past bij jouw bedrijf of boodschap. Mooie beelden en felle kleuren zorgen ervoor dat echt niemand jouw project- of bouwbord meer kan missen. De project- en bouwborden die je bij ons bestelt worden gratis door ons team geplaatst en weer opgehaald wanneer jij dat wilt. Wil je het bord verplaatsen naar een andere locatie zodat je meerdere mensen bereikt? Ook dat is mogelijk. Afhankelijk van het soort bord dat je kiest, kunnen wij zorgen voor plaatsing binnen een week.

Een projectbord voor elk doel

Ben je op zoek naar een bouwbord met een houten constructie? Of een bouwbord dat de aandacht trekt doordat het beweegt?  Visser Print & Sign heeft projectborden in verschillende maten en verschillende materialen. Samen kunnen we bepalen welk projectbord het beste bij jouw doel past. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/borden-panelen

Onze projectborden op een rijtje:
OOGVERBLINDEND DESIGN
GRATIS PLAATSING
VAST CONTACTPERSOON

Budgetbusters

Bekijk dit product

Mobiele teaser

Bekijk dit product

Houten bouwbord

Bekijk dit product