Mast vlaggen

Een doeltreffende en prijsvriendelijke manier om gezien te worden. Maak de aankleding van je bedrijfspand of winkel compleet met mastvlaggen. Wij leveren per vlag, je hoeft niet een minimale oplage te hebben.

Mastvlaggen

Leverbaar in verschillende afmetingen en in 2 modellen: staand of liggend. Wij produceren onze vlaggen in twee verschillende materialen, flag en longlife. Flag is een transparante polyester stof, 110 grams met een fijne structuur. Deze vlaggenstof heeft een B1-certificaat. De vlaggen worden netjes omgezoomd en voorzien van een afwerking naar keuze. Longlife heeft in tegenstelling tot flag een grove structuur. Deze transparante polyester stof van 115 grams is extra sterk en rafelt minder snel, hierdoor hoeft deze niet omgezoomd te worden. De vlaggen worden enkelzijdig bedrukt, maar door gebruik van transparante stoffen is de achterzijde altijd in spiegelbeeld. De levensduur van de vlaggen bij intensief buitengebruik is ongeveer 3 tot 4 maanden. Longlife vlaggen kunnen wel tot 5 maanden mooi blijven, mits de vlaggen bij hoge windkracht naar binnen worden gehaald. (windkracht 6 en hoger).

Afwerking
De afwerking van de vlaggen kun je zelf bepalen. Kies je voor een afwerking aan de linkerzijde, dan is de waairichting van de vlag rechts en vice versa. Onze mastvlaggen worden geleverd met band, koord en lus of band en haken. Hierbij kun je aangeven of je deze in de kleuren wit of zwart wilt. Bij het staande model kun je aangeven of je een tunnel bovenin de vlag wilt.

Afmeting
Mastvlaggen zijn er in verschillende standaardafmetingen. De rechte vlaggen produceren wij in de volgende afmetingen: 100 x 70 cm, 150 x 100 cm, 200 x 100 cm en 225 x 150 cm. Staande vlaggen produceren wij in de standaardafmetingen: 100 x 200 cm, 100 x 250 cm, 100 x 300 cm, 100 x 350 cm en 100 x 400 cm. Mocht je een andere afmeting willen bestellen, dan is dit mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden bij onze collega’s, zij helpen je graag.

SNELLE LEVERING
VELE SOORTEN EN MATEN
UW EIGEN DESIGN MOGELIJK