Vrachtwagens

Een tekst of een logo van een bedrijf op een vrachtwagen is één van de snelste en gemakkelijkste manieren om reclame te maken. Visser Print & Sign heeft jarenlange ervaring met het beletteren van voertuigen en zorgt voor het ontwerp tot aan de bestickering.

Trek 24 uur per dag de aandacht

Of de vrachtwagen nu rijdt op de weg of stilstaat op de parkeerplaats: met een beletterde vrachtwagen trek je 24 uur per dag de aandacht. Visser Print & Sign zorgt voor professionele bestickering voor elke vrachtwagen. Van letters, een logo tot aan een volledig nieuwe uitstraling van de vrachtwagen, onze vakkundige medewerkers gaan met elk ontwerp zorgvuldig aan de slag.

Altijd zichtbaar en veilig

Met de belettering van een lichtbak valt de vrachtwagen extra op. Voor deze belettering gebruiken we speciale folie. We demonteren de lichtstaal vakkundig uit de lichtbak en brengen de folie vervolgens aan. Is het niet mogelijk om de bestaande lichtstaal opnieuw te gebruiken? Dan zorgen we voor een nieuwe lichtstaal op maat. We zorgen bovendien voor alle veiligheidsmarkering op vrachtauto’s.

Snel de weg op

Het aanbrengen van belettering is een specialistische klus die aandacht nodig heeft. Daarom doen onze monteurs dit in onze eigen werkplaats, waar ze hun eigen apparatuur en materialen hebben. Een team neemt daar, in snel tempo, elke vrachtwagen onder handen.  Toch liever de belettering op een eigen locatie uitvoeren? Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing.

Aanvragen

Meer informatie over belettering van vrachtwagens of een offerte aanvragen? Neem dan direct contact met ons op.  Handige informatie om bij de hand te hebben is de afmetingen van de oplegger en het kenteken van devrachtwagen. Zo kunnen wij het model van de vrachtwagen erbij zoeken en weten we meteen alle afmetingen. Ook de kleur en het materiaal van het voertuig is handig om te weten. Hoe meer informatie wij in ons bezit hebben, des te sneller kunnen we aan de slag.

Visser Print & Sign belettert de volgende voertuigen:
Snelle montage
Vakkundige afwerking
Van ontwerp tot montage

Hippe Kringloop

Hippe Kringloop

Hippe Kringloop

Hippe Kringloop

Polyplus

Studio Sool

Studio Sool

Studio Sool

Evolve

Evolve

Evolve

Evolve