Vrachtwagens

Een vrachtwagen is altijd onderweg en maakt over het algemeen de meeste kilometers binnen het wagenpark. Het mooie grote oppervlak biedt natuurlijk een uitgelezen kans om je logo of boodschap full colour op aan te brengen.

Vrachtwagen belettering

Een beletterde vrachtwagen heeft een zeer hoge attentiewaarde. Voor een relatief lage investering doe je 24/7 aan effectieve marketing. Niet alleen beletteren wij vrachtwagens om deze om te toveren tot reclame object, maar ook kunnen wij voor de veiligheid retro reflecterende contourmarkering aanbrengen. Wij helpen je graag met het maken van een mooi ontwerp. Ons ontwerpteam is gespecialiseerd in het maken van professionele en opvallende designs. Samen met jou maken zij een ontwerp geheel naar jou wensen. Wanneer je je moet houden aan de richtlijnen van een huisstijl, houden onze ontwerpers hier rekening mee.

Lichtbak en contourmarkering
Ook het beletteren van een eventuele lichtbak op de vrachtwagen kunnen wij voor je doen. Wij demonteren voorzichtig de lichtschaal uit de lichtbak en bekijken of deze hergebruikt kan worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen wij in overleg met je een nieuwe lichtschaal op maat maken en voorzien van belettering. Wij gebruiken hier speciale lichtbak folie voor. Contourmarkering mag natuurlijk niet ontbreken. Hier gebruiken wij de 3M reflecterende tape voor, een hoogwaardige folie die voldoet aan UNECE104 vereisten.

Montage
Het aanbrengen van de belettering wordt vaak gedaan op ons eigen terrein. Hier beschikken wij over de juiste materialen en apparatuur. Mocht het zo uitkomen dat de vrachtwagen niet bij ons geplakt kan worden, dan kunnen wij in overleg de bestickering aanbrengen op de door jou gewenste locatie.

Vrachtwagen belettering bestellen
Via ons contactformulier kun je eenvoudig een offerte aanvragen. Vul deze zo compleet mogelijk in, zodat wij jou snel een passende prijs kunnen sturen. Informatie die wij graag ontvangen als het gaat om belettering van een vrachtwagen, is met name het kenteken en de afmetingen van de oplegger. Aan de hand van het kenteken kunnen wij vaak het draadmodel van de vrachtwagen erbij pakken, zodat we ook over deze afmetingen beschikken.

SNELLE MONTAGE
VAKKUNDIGE AFWERKING
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR

Hippe Kringloop

Hippe Kringloop

Hippe Kringloop

Hippe Kringloop

Polyplus

Studio Sool

Studio Sool

Studio Sool

Evolve

Evolve

Evolve

Evolve