Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Jan Wolter de Jonge 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Whiteboard

Een whiteboard is multifunctioneel. Handig om te gebruiken als bijvoorbeeld inspiratiewand, weekplanner, werkschema, familieplanner of scrumbord. Dit product dat zoveel toepassingen kent is daarom ook uitermate populair.

Whiteboard

Zowel op kantoor, scholen als thuis worden ze veelvuldig gebruikt. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een standaard whiteboard uit de winkel te halen. Maar een eigen ontwerp whiteboard is toch veel leuker? Wij maken onze whiteboards van dibond met staal. Over het dibond wordt een full color sticker geplakt (met jouw ontwerp) welke wordt afgewerkt met een beschrijfbare laminaat. Je hoeft alleen nog maar magneten en markeerstiften aan te schaffen en je kunt aan de slag. Wij kunnen elk gewenst formaat whiteboard voor je maken. Maar toch zien we dat er bepaalde afmetingen vaker worden besteld.

Whiteboardsticker
Wil je geen whiteboard maar bijvoorbeeld een whiteboarddeur? Je kunt bij ons ook je whiteboardstickers laten maken op elk gewenst formaat. Maak van een deur, je bureau, kast of een raam een whiteboard. Beschrijfbaar en uitwisbaar. Voorzien met je eigen ontwerp. Werk je op een tijdelijke locatie aan een tijdelijk project, dan kun je ervoor kiezen om een tijdelijke sticker te bestellen. Deze is binnen 3 maanden te verwijderen zonder lijmresten. Als je je whiteboard toch iets langer wilt gebruiken, dan maken wij de whiteboardsticker met een permanente sticker. Beide uitvoeringen worden voorzien van een beschrijfbare laminaat.

Ook hebben wij in ons assortiment een whiteboard standaard, zodat je je whiteboard eenvoudig kunt verplaatsen van de ene ruimte naar de andere. De standaard is verrijdbaar en twee van de vier wielen zijn voorzien van een rem. De stalen standaard is verkrijgbaar in 2 formaten, welke beide in te stellen zijn op drie hoogtes.

SNELLE LEVERING
REFLECTEREND
EIGEN TEKST MOGELIJK