Whiteboard

Gebruik een whiteboard als inspiratiewand, weekplanner, werkschema, familieplanner of scrumboard. Visser Print & Sign levert whiteboards voor alle doelen, in elke maat.

Een standaard whiteboard is verleden tijd. Maak van een bedrijfsruimte een creatieve ruimte met behulp van een whiteboard.  Wij leveren whiteboards in elk formaat. Van een deur, bureau, raam tot aan een hele wand. Op zoek naar een tijdelijke optie? We leveren ook whiteboard-stickers.

Hoe werkt het?

Het bord op maat bestel je gemakkelijk en snel bij Visser Print & Sign. Laat ons weten waar het bord voor bedoeld is en geef het formaat door. De whiteboards zijn leverbaar in verschillende materialen.

Een permanent bord

Permanente whiteboards maken we van dibond. Dit is een licht soort aluminium dat we in elke mogelijke maat kunnen maken. Het dibond beplakken we vervolgens met een sticker. Deze kun je voorzien van een ontwerp. Zo is elk whiteboard te personaliseren. Hulp nodig bij het ontwerp? Neem dan contact op. Onze ontwerpafdeling maakt graag een passend ontwerp.

Een tijdelijk bord

Heb je een bord nodig voor een tijdelijk project? Dan kun je ervoor kiezen om een tijdelijke sticker te bestellen. Deze is binnen drie maanden weer eenvoudig te verwijderen, zonder dat er lijmresten achterblijven.

Een verrijdbaar bord

Wij leveren ook borden op een standaard. Ideaal, want met een standaard kun je je whiteboard verrijden en in hoogte verstellen. Onze standaard is verkrijgbaar in twee formaten.

Bepaal zelf je ontwerp
Elk formaat mogelijk
Tijdelijk of permanent