Zitzakken

Voor voordelig bedrukte zitzakken zit je bij ons goed. Voor jezelf of als cadeau voor een vriend of vriendin, een bedrukte zitzak is een prachtig geschenk. In deze drukke maatschappij is er steeds meer behoefte aan een relaxte rustplek

Zitzakken

Kom helemaal tot jezelf en laat je creativiteit de vrije loop gaan wanneer je heerlijk onderuit gezakt zit in je zitzak. Voor op kantoor, in de tienerkamer of lekker in de woonkamer, je eigen ontworpen zitzak zal zeker niet onopgemerkt blijven. Vanzelfsprekend wil je een mooi ontwerp voor op je gepersonaliseerde zitzak. Wij hebben een  ervaren ontwerpafdeling die je hierbij graag helpt. Mocht je al een ontwerp of idee hebben dan voeren wij deze graag voor je uit. Vraag onze collega’s wat er allemaal mogelijk is en zij zullen je zo spoedig mogelijk een eerste concept per mail sturen.

Goed om te weten

  • Leverbaar in vele formaten.
  • Onze zitzakken zijn gemaakt van polyester 220 gr.
  • Vulling is uitneembaar met EPS-korrels.
  • De hoes van de zitzak is voorzien van een rits.
  • Wasbaar op 30 graden.

Zitzak bestellen
Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Dit kun je doen via het contactformulier op onze site, maar natuurlijk staan we jou telefonisch ook graag te woord. Mocht je nog vragen hebben of wil je simpelweg wat meer informatie? Ook dan helpen we je graag.

STRAK EN OPVALLEND
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Zitzak met eigen foto

Zitzak met eigen foto

Zitzak met logo