Opleggers

Wil je je gehele vrachtwagen of alleen de oplegger laten beletteren? Beide is mogelijk en beide doen we graag voor je. Wij hebben al vele opleggers mogen voorzien van belettering in uiteenlopende vormen.

Oplegger belettering

Belettering is tegenwoordig één van de snelste en mobielste manieren van marketing. Het grote oppervlakte van een oplegger biedt natuurlijk een uitgelezen kans om je logo, boodschap of full color op aan te brengen. Opvallende belettering op de oplegger zorgt ervoor dat de attentiewaarde toeneemt en dit is toch juist de bedoeling? Niet alleen een hoge attentiewaarde is belangrijk, maar veiligheid gaat toch wel boven alles. Wanneer je oplegger nog niet voorzien is van een reflecterende contourmarkering, kun je dit ook door ons laten doen.

Ontwerp
Voor een geschikt design voor op jouw oplegger kun je terecht bij onze ervaren ontwerpafdeling. Zij nemen graag je wensen door en maken hierbij samen met jou een passend ontwerp. Heb je zelf al een ontwerp, dan voeren wij dit graag voor je uit. Neem contact op met één van onze collega’s.

Montage
Vaak brengen wij de ontwerpen aan in onze eigen werkplaats. Hier beschikken wij over de benodigde materialen en apparatuur. Wil je dat wij jouw oplegger beletteren bij jou op het werk? In overleg plakken wij de oplegger op de door jou gewenste locatie.

Oplegger belettering bestellen
Het aanvragen van een offerte kan op eenvoudige wijze worden gedaan. Je kunt dit doen door gebruik te maken van ons contactformulier. Vul deze zo compleet mogelijk in, zodat wij jou een passende prijs kunnen sturen. Gewenste informatie die wij ontvangen met betrekking tot een oplegger, is met name de afmetingen en of de opbouw is uitgevoerd met harde wanden of zeil. Het sturen van foto’s van de oplegger is zeer gewenst. Hier kunnen wij vaak nog extra informatie uit halen.

MAXIMAAL IN 1 WEEK MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Polyplus

Touringcar Bolderman.nl

Touringcar Bolderman.nl

Touringcar Bolderman.nl