Opleggers

Een gehele vrachtwagen laten beletteren of alleen een oplegger? Visser Print & Sign heeft jarenlange ervaring met het beletteren van voertuigen en zorgt voor het ontwerp tot aan de bestickering.

Of een vrachtwagen nu rijdt op de weg of stilstaat op de parkeerplaats: een beletterde oplegger trekt 24 uur per dag de aandacht. Van alleen letters, een logo tot aan een volledige nieuwe look door middel van een carwrap: de specialisten van Visser Print & Sign gaan zorgvuldig met elk ontwerp aan de slag.

Zichtbaar en veilig

De belettering van de oplegger moet aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Heb je al precies in gedachten hoe de oplegger eruit moet komen te zien? Vertel het ons, en wij leveren een drukproef aan. Heb je nog geen idee? Ook dat is geen probleem. We denken graag mee. Samen met jou zorgen we ervoor dat er een ontwerp komt dat past bij het bedrijf. We kunnen bovendien zorgen voor alle veiligheidsmarkeringen op de wagen.

Snel weer de weg op

Het aanbrengen van de belettering doen we meestal in onze eigen werkplaats. Daar hebben we ons eigen materiaal en apparatuur. Een team van specialisten neemt – in snel tempo – elk voertuig onder handen. Laat je toch liever de belettering op jouw locatie uitvoeren? Neem dan contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing.

Aanvragen

Meer weten over het beletteren van een oplegger? Neem direct contact op. Handige informatie om bij de hand te hebben is de afmeting van de oplegger en het materiaal waaruit de opbouw bestaat. Zo kunnen we je direct voorzien van de goede informatie.

Wij beletteren de volgende voertuigen: 
Snelle montage
Vakkundige afwerking
Van ontwerp tot montage

Polyplus

Touringcar Bolderman.nl

Touringcar Bolderman.nl

Touringcar Bolderman.nl