Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Folders

Wil je voor je bedrijf of product een leuke folder laten maken? Onze dtp-afdeling heeft veel ervaring met het designen en produceren van allerlei soorten folders.

Een folder of vouwblad is drukwerk dat bestaat uit één blad dat een of meer malen is gevouwen, of meerdere bladen die eenmaal zijn gevouwen (uit het Engels: to fold = vouwen), vaak tot een boekje dat niet groter is dan A5. Een folder onderscheidt zich van ander drukwerk in boekvorm doordat het meerdere pagina’s heeft maar niet is gebonden. Ook een ongevouwen blad bestaande uit slechts 1 vel papier (zoals een pamflet voor reclame en propaganda) wordt vaak folder genoemd, hoewel hiervoor ook de benamingen  en strooibiljet gangbaar zijn.

Net als een website, vormt een folder – online of offline – het gezicht van de onderneming. De kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten. Net als bij iedere reclame-uiting schenken we bij Visser Print & Sign veel aandacht aan het ontwerp van een folder. Wij gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in je campagne, identiteit en huisstijl. Voor iedere folder denken wij na over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik, de doelgroep en uiteraard de inhoud.

TOP ONTWERPEN
KWALITATIEF DRUKWERK
CONTINUE SAMENWERKING

Folder

Folder