Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Werkverkeersbordje

Werkverkeer maakt vaak bijzondere manoeuvres. Met een ‘werkverkeer’-bordje wordt het overige verkeer hiervoor duidelijk gewaarschuwd. Visser Print & Sign levert werkverkeersbordjes in verschillende uitvoeringen.

Voor bedrijfsauto’s die vaak ingezet worden bij wegwerkzaamheden leveren we een permanente werkverkeer-sticker. Wordt de auto gebruikt voor werk en privé? Dan hebben we ook andere, tijdelijke, oplossingen in ons assortiment. Onze adviseurs vertellen graag welk bordje voor jouw doel het meest geschikt is. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Tijdelijke oplossing

Voor auto’s die privé gebruikt worden, leveren we tijdelijke oplossingen zoals een magneetsticker of een bordje met zuignappen. De magneetsticker is gemakkelijk op een vlak gedeelte van de auto te ‘plakken’. We maken gebruik van sterke magneetfolie. Daardoor blijft de magneet onderweg goed op de auto plakken. Moet hij weer verwijderd worden? Dat is zo gedaan. Een andere tijdelijke optie is een werkverkeer-bordje. Deze wordt met zuignappen bevestigt aan de binnenkant van het raam.

Aan welke eisen moet een werkverkeerbordje voldoen?

Met een ‘werkverkeer’-sticker waarschuw je het overige verkeer op de weg dat je bijzondere manoeuvres kunt maken in de buurt van wegwerkzaamheden. Dat is niet alleen belangrijk, soms is het zelfs verplicht. Je hebt een sticker of een bordje met de tekst ‘werkverkeer’ namelijk nodig om sommige vergunningen of ontheffingen aan te kunnen vragen. Het bordje moet daarom voldoen aan een aantal wettelijke eisen. Zo moet het bordje bijvoorbeeld de juiste maatverhouding hebben en reflecterend zijn. Wil je er graag zeker van zijn dat je een goed bordje bestelt? Wij adviseren graag.

Wij leveren ook:
Snelle levering
Reflecterend
Sticker of bordje

Werkverkeerbordje met zuignap

Werkverkeerbordje met zuignap