Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Werkverkeersbordje

Wanneer je in het verkeer bijzondere verrichtingen moet uitvoeren in de buurt van wegwerkzaamheden, is het verstandig om het overige verkeer hier op te attenderen. Dit doe je het eenvoudigst door aan te tonen dat je werkverkeer bent.

Werkverkeerbordje

Met onze bordjes, magneten of stickers zit je altijd goed. Gemaakt van dibond, geplakt met klasse 2 reflecterende folie en met de afmeting van 40 x 8 cm, voldoet dit bordje geheel aan de huidige eisen. Dit bordje kun je kant en klaar bij ons bestellen, voorzien van boorgaten met bijgeleverde zuignappen. Gebruik je je auto voor werk en privé? En is het gebruik van een bordje geen optie? Dan kun je een magneetsticker gaan gebruiken. Eenvoudig te plaatsen en te verwijderen. Gemaakt van een sterke magneetfolie, zodat deze sticker onderweg niet verloren raakt. Geplakt met klasse 2 reflecterende folie, afmetingen 35 x 7 cm.

Sticker
Wil je een permanente oplossing, dan is de sticker iets voor jou. Afmeting is 35 x 7 cm, gemaakt van klasse 2 reflecterende folie. Deze sticker voldoet volledig aan de huidige eisen.

Snelle levering
Reflecterend
Eigen tekst mogelijk

Werkverkeerbordje met zuignap

Werkverkeerbordje met zuignap