Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Logo design

Een logo is een zeer bepalend onderdeel binnen uw communicatiestrategie. Wij weten als geen ander dat een pakkend logo essentieel is binnen uw huisstijl. In goed overleg leveren wij een effectief en creatief logo eventueel gecombineerd met eigen huisstijl.

Het voeren van een goed logo is een essentiële stap in het bereiken van succes als ondernemer. Vaak staat een logo en huisstijl als basis voor alles. Een logo moet vertrouwen, ervaring en je product / dienst symboliseren. Visser Print & Sign heeft jarenlange ervaring met het bedenken en ontwerpen van verschillende logo’s. Allereerst starten wij met een brainstormachtige kennismaking. Op basis hiervan wordt een plan van aanpak gepresenteerd aan de klant. Vervolgens zullen onze grafische vormgevers een aantal ontwerpen gaan presenteren. Het beste ontwerp wordt samen bepaald en eventueel gefinetuned zodat er een optimaal resultaat is.

Het is van groot belang dat er consensus is tussen opdrachtgever en de klant. Wij begrijpen alles geen ander dat een klant 100% tevreden en vertrouwen moet hebben in het gerealiseerde design. Je kunt er op rekenen dat wij een prachtig logo zullen maken.

TOP ONTWERPEN
KWALITATIEF DRUKWERK
CONTINUE SAMENWERKING

Logo

Logo