Doeken en banners

Een professioneel doek of een banner nodig? Voor een evenement of als middel om reclame te maken? Een spandoek is een snelle en voordelige manier om op te vallen. We hebben doeken en banners in verschillende groottes en materialen. Ook de afwerking verschilt per doek.

Verschillende soorten doeken en banners

Wij leveren doeken en banners voor elk doel, zowel voor binnen als buiten. De doeken zijn te bestellen in verschillende maten en groottes:

  • Spandoeken | laat een eigen tekst, foto of bedrijfsnaam op een spandoek drukken.
  • Bouwhekdoeken | een bouwplaats afschermen met reclame gedrukt op een bouwhekdoek.
  • Steigerdoeken | de naam van een bouwbedrijf op een gigantisch groot steigerdoek.
  • Dranghekdoeken | bekleed dranghekken met een slogan of een logo.
Kies het doek dat past bij het project

Visser Print & Sign levert de beste kwaliteit spandoeken. Kies je voor een voordelig PVC reclamedoek voor een event, een professioneel doek met dubbelzijdige bedrukking of een winddoorlatend meshdoek voor aan de hoogste steigers? Door onze jarenlange ervaring weten wij welk materiaal voor welk moment het meest geschikt is.

Kies de juiste afwerking

Hoe moet het doek afgewerkt worden? Per zijde zijn er verschillende mogelijkheden: zomen, voorzien van ringen of een tunnel. Ook kunnen we de PVC-doeken afwerken met klittenband.

Een passend ontwerp

Een ontwerp voor een bouwdoek lever je eenvoudig bij ons aan. Is er nog geen ontwerp? Dan helpen wij graag. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee over een ontwerp dat past bij jouw boodschap.

Montage

Geen tijd of niet het juiste gereedschap om het doek of de banner te monteren? Dat is geen probleem. Onze VCA-gecertificeerde monteurs komen graag langs om de klus te klaren.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/doeken-banners

MAXIMAAL IN 1 WEEK MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Steigerdoeken

Bekijk dit product

Dranghekdoeken

Bekijk dit product

Bouwhekdoeken

Bekijk dit product