Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Freesletters

24 uur per dag reclame maken? Vergroot je herkenbaarheid door de montage van freesletters aan je gevel. Ze vallen op en geven je gevel een professionele aanblik.

Freesletters

Wij maken freesletters uit verschillende materialen, zodat je altijd de gewenste uitstraling bij je huisstijl of budget kunt matchen. Niet alleen letters maar ook beeldmerken en logo’s zijn prima te frezen. Wanneer je op zoek bent naar verlichte letters, kijk dan bij het kopje ‘Doosletters’ voor meer informatie. Wanneer verlichte letters niet gewenst of toegestaan zijn, lees dan hier verder over de vele mogelijkheden. Onze freesletters worden geproduceerd van gegoten acrylaat die door en door gekleurd is (in de volksmond beter bekend als plexiglas). Acrylaat is een sterk en onderhoudsvrij product en daardoor zeer geschikt voor buitengebruik, hoewel de letters ook prachtig zijn om binnen gemonteerd te worden. Wij maken onze letters in drie verschillende diktes (8 mm, 19 mm en 30 mm) en verscheidene kleuren. Hieronder een overzicht van de leverbare RAL-kleuren.

Materialen
Wij kunnen freesletters leveren in de onderstaande materialen:

– acrylaat (kunststof)
– rvs
– dibond (kunststof kern met aluminium toplaag)
– PVC geschuimd (alleen geschikt voor binnen toepassingen)
– geanodiseerd aluminium

RVS
Freesletters van RVS zijn duurzame en stijlvolle letters. Door hun chique uitstraling worden deze letters vaak door architecten gebruikt om gebouwen net dat beetje extra te geven. Waar de RVS letter vooral bekent om staat, is het veelvoudige gebruik bij huisnummer aanduiding. Wij kunnen RVS freesletters / cijfers leveren tot een hoogte van 80 cm in drie verschillende diktes (2 mm, 3 mm en 5 mm). Daarbij heb je de keuze of je de letter in geborstelde of spiegel uitvoering wilt. De RVS letters kunnen direct op de ondergrond gemonteerd worden, maar wij kunnen ze ook voorzien van draadstiften, zodat ze een beetje van de muur komen te staan.

Dibond
Dibond is een veelgebruikte plaatmateriaal in de signwereld. Zo gebruiken wij het voor de productie van reclameborden, gevelborden, informatieborden, presentatiemateriaal, maar ook voor het maken van freesletters. Dibond is een sterke, lichte plaatsoort en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. Een goedkoper alternatief voor acrylaat. Door middel van een UV flatbed printer kunnen wij rechtstreeks op de plaat printen. Zelfs met print en montage buiten blijft bedrukt dibond jarenlang in goede staat. Wij werken met twee verschillende soorten dibond. Standaard dibond heeft een witte kleur en kunnen wij leveren in de diktes 3 mm en 4 mm. Daarnaast hebben wij ook dibond met een brushed aluminium look, ook butler finish genoemd. Butler finish heeft dezelfde eigenschappen als standaard dibond en kan dus ook gewoon bedrukt worden.

Geschuimd PVC
Geschuimd PVC is een goedkoop en licht materiaal en uitermate geschikt voor het frezen van letters en logo’s. Let wel, wij adviseren alleen binnen gebruik. Dit materiaal wordt veel gebruikt in de interieurbouw. Ook is het mogelijk om geschuimd PVC met een full colour te voorzien voor een nog uniekere uitstraling. Geschuimd PVC is volledig recyclebaar, milieuvriendelijk en duurzaam. Wij werken met verschillende diktes geschuimd PVC, toch zijn de meeste voorkomende diktes 3 mm, 5 mm, 10 mm en 19 mm. Ook werken wij standaard met witte platen, andere kleuren zijn op aanvraag. Montage van de letters geschiedt met dubbelzijdige tape, klittenband of met afstandhouders.

Geanodiseerd aluminium
Een goedkoper alternatief voor RVS, maar dezelfde exclusieve uitstraling. Door een speciale beschermlaag is dit aluminium geschikt gemaakt voor buitengebruik. Geanodiseerd aluminium is weerbestendig en praktisch onderhoudsvrij. Wij werken met 2 verschillende diktes, 2 mm en 3mm. De stokhoogte van de letters kan variëren van 60 mm tot 700 mm.

Montage
Als je ervoor kiest om de letters zelf te monteren, krijg je van ons een mal meegestuurd met eventueel afstandhouders / dubbelzijdige tape / of klittenband. Geef je de montage liever uit handen, dan doen wij dit natuurlijk graag voor je.

MAXIMAAL IN 1 WEEK MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

Harmpje Visser

Harmpje Visser

It Boulan

It Boulan

Roelof van Echten College

Used products

Used products

IKC Aventurijn

IKC Aventurijn

IKC Aventurijn