Stoepborden

Wel reclame maken maar je wilt er niet veel geld aan uitgeven? Dan is een stoepbord de oplossing. Stoepborden zijn namelijk een effectieve en goedkope manier om allerlei plaatsen te voorzien van reclame.

Stoepborden

Wel reclame maken maar je wilt er niet veel geld aan uitgeven? Dan is een stoepbord de oplossing. Stoepborden zijn namelijk een effectieve en goedkope manier om allerlei plaatsen te voorzien van reclame. Je kunt eenvoudig de poster verwisselen, een nieuwe boodschap communiceren is zo geregeld! Wij leveren drie verschillende modellen: budget, premium of deluxe. Je kunt via onze website een offerte aan vragen voor een stoepbord. Dit kan d.m.v. het invullen van ons contactformulier. Wil je graag eerst wat meer informatie ontvangen of spreek je liever één van onze medewerkers aan de telefoon? Bel ons gerust op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

  • Het budget model is onze voordeligste optie en leveren wij in één formaat geschikt voor A1 posters. Dit klapbord is gemaakt van geanodiseerd aluminium met kunststof en staat op vier poten. Beide zijden van het bord zijn voorzien van een kliklijst. Gewicht is 8 kg.
  • Ons premium model leveren wij in de posterformaten A1 en A0. Ook dit bord is gemaakt van geanodiseerd aluminium met kunststof, maar heeft een andere voetconstructie dan het budget model. Beide zijden van het bord zijn voorzien van een kliklijst. Gewicht is 16,6 kg of 20,4 kg.
  • Het deluxe model is leverbaar in de posterformaten A1 en A0. Net als het budget en premium model is ook de deluxe variant gemaakt van geanodiseerd aluminium met kunststof. Dit swingbord staat op een watertank voor meer stabiliteit. Om hem makkelijk te kunnen verplaatsen zijn er wieltjes onder de tank geplaatst. Beide zijden van dit stoepbord bevatten een kliklijst. Gewicht is 13,4 kg of 18,4 kg. 
STRAK EN OPVALLEND
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Stoepbord de luxe

Stoepbord budget