Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Flyers

Wil je voor je bedrijf of product een leuke flyer laten maken? Onze dtp-afdeling heeft veel ervaring met het designen en produceren van allerlei soorten flyers.

Een flyer is uitermate geschikt om op een snelle en makkelijke manier je boodschap uit te dragen. Dit kan voor een evenement, beurs of uw bedrijf zijn. Het is belangrijk om vooraf te bepalen wat precies de boodschap moet zijn van de flyer. Het begint allemaal met “inhoud” dat eerst compleet moet zijn, het echte ontwerpen volgt daarna. Dus eerst… alle content verzamelen. Dit geldt ook voor brochures, folders en ander drukwerk natuurlijk.

Net als een website, vormt een flyer – online of offline – het gezicht van de onderneming. De kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten. Net als bij iedere reclame-uiting schenken we bij Visser Print & Sign veel aandacht aan het ontwerp van een flyer. We gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in je campagne, identiteit en huisstijl. Voor iedere flyer denken we na over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik, de doelgroep en uiteraard de inhoud.

TOP ONTWERPEN
KWALITATIEF DRUKWERK
CONTINUE SAMENWERKING

Flyer

Flyer