Canvasdoek

Het canvasdoek is dé manier om je eigen foto om te toveren tot een kunstwerk. Al jaren is dit doek razend populair. Speciaal voor binnen is er een hoogwaardig en super voordelig doek ontwikkeld.

Canvasdoek

Sinds kort bieden wij ook doeken aan geschikt voor outdoor toepassingen. Deze veelgevraagde optie is werkelijkheid geworden door de combinatie van een sterk PVC-doek met geïmpregneerde houten frames. Voor de indoor canvasdoeken bieden wij 15 formaten aan, verkrijgbaar in 2 verschillende diktes. De outdoor doeken kunnen verkregen worden in 10 formaten. Outdoor canvasdoeken zijn leverbaar in slechts 1 dikte. De afloop van de canvasdoeken hangt af van je keuze. Het doek voorzien met een frame van 18 mm heeft namelijk een afloop van 30 mm, terwijl het frame met een dikte van 38 mm een afloop van 45 mm heeft. Dit betekent dat bij het smalle frame van jouw afbeelding rondom 30 mm aan de zijkant van je canvas komt en niet aan de voorzijde.

Houd hiermee rekening in je ontwerp of foto. Onze indoor canvasdoeken worden bedrukt met een geurloze print: latex. De outdoor doeken hebben een bedrukking van UV. Indoor doeken worden op machinale wijze afgewerkt, terwijl onze outdoor doeken met de hand worden opgespannen. Hoge resolutie prints komen perfect tot hun recht op het matte doek, welke is gecertificeerd met een B1-brandcertificering. Heb je vragen of wil je simpelweg wat meer informatie over dit product? Aarzel niet en neem contact op met één van onze collega’s. Zij beantwoorden je vragen maar helpen je ook graag met bijvoorbeeld de opmaak van je bestand.

HAARSCHERPE PRINTS
MET UW EIGEN FOTO
HOGE KWALITEIT KLEUREN

Kontour

Kontour

Stockinggut

Stockinggut