Canvasdoek

Visser Print & Sign levert canvasdoeken voor binnen- en voor buitengebruik. De canvasdoeken kunnen worden voorzien van elk mogelijk ontwerp.

Hang een eigen print in je kantoor of bedrijfspand en verander een saaie muur binnen een handomdraai. Of gebruik een canvasdoek als presentatiemateriaal tijdens een bijeenkomst. Onze canvasdoeken zijn te bestellen in verschillende maten en diktes. Ook hebben we meerdere soorten frames voor elk canvasdoek in ons assortiment. Onze medewerkers voorzien je graag van een passend advies.

Een canvasdoek op maat voor jou

Onze indoor canvasdoeken zijn te bestellen in 15 verschillende formaten. Als je een doek bestelt, is het belangrijk dat je een ontwerp of een foto hebt die een goede resolutie heeft. Ook moet je rekening houden met de ‘afloop’. Deze is afhankelijk van het dikte frame dat je bestelt. Onze indoordoeken zijn voorzien van een B1-brandcertificaat.

Hulp bij het ontwerp

Wil je iets anders op je canvasdoek laten printen dan een foto? Dat kan natuurlijk. Onze ontwerpafdeling denkt graag mee over een passend ontwerp. Je ontvangt van ons altijd een drukproef voordat we tot productie over gaan.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/canvasdoek

Ben je misschien op zoek naar andere wanddecoratie?

Wij leveren onder andere:

Haarscherpe prints
Met jouw eigengemaakte foto
Hoge kwaliteit kleuren

Kontour

Kontour

Stockinggut

Stockinggut