Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Brochures

Wilt je voor je bedrijf of product een leuke brochure laten maken? Onze dtp-afdeling heeft veel ervaring met het designen en produceren van allerlei soorten brochures.

Wat is een brochure nou eigenlijk? Een brochure is een boekje, veelal in gedrukte vorm, van geringe omvang. Een brochure bestaat – in tegenstelling tot een folder – uit meerdere vellen gevouwen papier, die in de rug bijeengehouden worden (“gebrocheerd zijn”) met behulp van bijvoorbeeld nietjes. Het aantal pagina’s is altijd een veelvoud van vier.

Net als een website, vormt een brochure – online of offline – het gezicht van de onderneming. De kans om een verpletterende eerste indruk achter te laten. Net als bij iedere reclame-uiting schenken wij bij Visser Print & Sign veel aandacht aan het ontwerp van een brochure. Wij gaan voor een opmaak die opvalt en aanspreekt, die past in je campagne, identiteit en huisstijl. Voor iedere brochure denken wij na over formaat, aantal pagina’s, kleurgebruik, de doelgroep en uiteraard de inhoud.

TOP ONTWERPEN
KWALITATIEF DRUKWERK
CONTINUE SAMENWERKING

Brochure

Brochure