Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Dranghekdoeken

Een dranghek laten bedrukken? Bijvoorbeeld om reclame te maken voor een evenement? Wij drukken doeken voor elk dranghek op verschillende materialen en in verschillende formaten. Je kunt dranghekdoeken enkel- of dubbelzijdig laten bedrukken.

Een dranghekdoek wordt vaak gebruikt bij concerten, festivals of bij het uitzetten van bijvoorbeeld een hardloopparcours. Allemaal evenementen waarbij veel mensen aanwezig zijn. Met een opvallend dranghekdoek trekt jouw boodschap of bedrijfslogo de aandacht van al deze mensen. Dranghekdoeken kunnen bijvoorbeeld ook gebruikt worden als middel voor bewegwijzering.

Dranghekdoeken op maat

Visser Print & Sign levert dranghekdoeken op maat gemaakt voor elke klant. Wij leveren onze dranghekdoeken in twee formaten. Formaat Small past op een klein dranghek van 230 bij 235 centimeter. Formaat Medium past op een groter dranghek, met een breedte van 250 centimeter. De dranghekdoeken kunnen enkel- of dubbelzijdig worden bedrukt. Wij geven graag advies over welk materiaal het meest geschikt is voor het doel dat jij voor ogen hebt. We maken gebruik van verschillende materialen: PVC, Non Woven of ProPes.

PVC Doek

Elke bedrijfsnaam, foto of tekst springt van een doek van PVC af. Dit doek wordt namelijk full colour bedrukt. Het voordeel van een PVC doek is dat het sterk en voordelig is. Een PVC-doek is bovendien zowel outdoor als indoor te gebruiken. Het doek is namelijk voorzien van een B1-brandcertificaat.

Voordelig dranghekdoek: Non woven

Zijn de dranghekdoeken bedoeld voor eenmalig gebruik? Dan raden we aan om te kiezen voor de stof ‘non woven’. Doordat deze stof van 100% polyester gemaakt is en niet geweven hoeft te worden, is het productieproces erg kort. Dit is daarom ons voordeligste doek.

ProPes: een duurzaam en recyclebaar spandoek

Het materiaal ProPes zorgt ervoor dat elk ontwerp extra goed tot uiting komt. ProPes is een spandoek dat gemaakt is van polyester. Het doek is 100% recyclebaar, waterafstotend en van licht materiaal. Ideaal, want daardoor kan een doek van ProPes worden opgevouwen en uitgewassen in de wasmachine.

Een ontwerp op maat

Onze ontwerpafdeling denkt graag mee over een ontwerp dat past bij je bedrijf of de boodschap die je voor ogen hebt. Ook de montage van de doeken verzorgen we graag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/dranghekdoek

Op zoek naar een ander doek? Visser Print & Sign levert:
  • Spandoeken | laat een eigen tekst, foto of bedrijfsnaam op een spandoek drukken.
  • Bouwhekdoeken | scherm een bouwplaats af met reclame gedrukt op een bouwhekdoek.
  • Steigerdoeken | plaats de naam van het bouwbedrijf op een gigantisch groot steigerdoek.
  • Dranghekdoeken | bekleed dranghekken met een slogan of een logo.
SNELLE MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULL COLOUR
VAKKUNDIGE AFWERKING

KWS

KWS

Gemeente Amsterdam