Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Steven Harm Zwarts 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Dranghekdoeken

Een dranghek hoeft niet kaal en saai te blijven. Fleur de boel een beetje op met dranghekdoeken. Bij festivals, concerten en evenementen zien we dit heel vaak. Laat omstanders weten wat er gaat gebeuren, gebruik daarom de reeds aanwezige dranghekken om je evenement naamsbekendheid te geven.

Dranghekdoeken

Natuurlijk kun je de doeken ook gebruiken als middel voor bewegwijzering. Zo kun je bijvoorbeeld aangeven waar de finish is, waar de toiletten zijn of waar de muntverkoop is. Wij leveren onze dranghekdoeken in 2 formaten. Formaat small is voor de kleine dranghekken van 230 cm t/m 235 cm. Formaat medium is voor de dranghekken met een breedte van 250 cm. Daarbij kun je kiezen of je het doek enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt wilt hebben.

Materialen
Het maken van de dranghekdoeken doen wij in 3 verschillende materialen. Zo kun je kiezen voor het sterke PVC doek, geschikt voor binnen en buiten en als enige van de 3 stoffen gecertificeerd met een B1 brandwerend certificaat. Wil je je doeken langere tijd gaan gebruiken of organiseer je een jaarlijks terugkerend evenement, dan zijn doeken gemaakt van PVC doek een goede keuze.

Wanneer je de dranghekdoeken maar eenmalig wilt gebruiken, is het voordeliger om te kiezen voor de stof Non Woven. Dit materiaal is 100% polyester en zoals de naam het al zegt, is dit niet geweven. Non Woven wordt gemaakt van vezels in tegenstelling tot reguliere textieldoeken waarbij garen worden gebruikt. Kort gezegd verkort dit het productieproces aanzienlijk waardoor we dit doek zeer goedkoop kunnen aanbieden. Non Woven wordt vaak gebruikt bij tijdelijke toepassingen, zoals acties in winkels of het bekleden van schappen, maar kan dus ook prima gebruikt worden voor tijdelijke dranghekdoeken.

Tot slot hebben we de stof ProPes. De vraag naar duurzame producten neemt toe, zo ook de vraag naar duurzame printproducten. Deze recyclebare, opvouwbare en wasbare stof is superlicht van gewicht, waterafstotend en schittert niet in fel (zon)licht. ProPes wordt bedrukt met waterbasis eco inkten. Deze stof rafelt niet, dus het materiaal hoeft niet omgezoomd te worden. Onze enkelzijdige dranghekdoeken worden geringd om de 30 cm. De dubbelzijdige doeken worden om het hek heen gevouwen en hoeven daarom alleen links en rechts geringd te worden. Wil je meteen je doeken kunnen ophangen na bestelling? Wij kunnen je order compleet maken met tyraps of spanelastieken.

Mocht je nog vragen hebben of wil je misschien wat hulp bij het ontwerpen van jouw dranghekdoek? Stuur ons een mailtje of doe ons een belletje, wij helpen je graag.

SNELLE MONTAGE
85 FOLIEKLEUREN OF FULL COLOUR
VAKKUNDIGE AFWERKING

KWS

KWS

Gemeente Amsterdam