Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Freddie Schutrup 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Aanhangers

Belettering op je aanhangwagen zorgt ervoor dat je opvalt. Het is zonde om met een blanco aanhangwagen te rijden, terwijl dit object zich uitstekend verleent voor reclame.

Aanhangwagen belettering

Wanneer je je aanhangwagen niet veel gebruikt, is het beletteren ervan toch niet een verspilde uitgave. Parkeer de aanhanger ergens in het zicht of tijdens een druk bezocht evenement ergens in de buurt waar veel mensen komen. Zo maak je op eenvoudige wijze reclame die door veel mensen wordt gezien. Wij beletteren alle soorten aanhangers, ongeacht de grootte. Van een subtiel logo tot het geheel fullcolour beplakken van je aanhangwagen. Wij toveren al je voertuigen om tot een plaatje.

Ontwerp
Het ontwerp op je aanhangwagen is natuurlijk het eerste dat helemaal in orde moet zijn. Kom bij ons een kopje koffie halen en bespreek meteen met één van onze ontwerpers al je wensen. Aan de hand hiervan zul je snel een eerste voorbeeld per mail ontvangen. Heb je zelf al een ontwerp? Dan voeren wij dit natuurlijk graag voor je uit.

Montage
Montage van de belettering op de aanhangwagen gebeurt dikwijls bij ons in de werkplaats. Hier hebben wij al het benodigde gereedschap en materiaal binnen handbereik. Kun jij om wat voor reden dan ook je aanhanger niet bij onze werkplaats brengen? Dit is voor ons geen probleem. Wij bestickeren namelijk ook aanhangers op de door jou aangewezen locatie (in overleg).

Aanhangwagen belettering bestellen
Je zult wel denken, hoe nu verder? Dat is eigenlijk heel eenvoudig. Als jij ons zoveel mogelijk informatie kunt verstrekken per mail, kunnen wij een passend aanbod doen. Denk hierbij aan de afmetingen van de aanhanger, de kleur, het materiaal waarop de stickers geplakt gaan worden, foto’s van de aanhanger, logo’s en teksten. Alle informatie helpt ons om jou zo snel mogelijk een prijs en voorbeeld retour te sturen.

SNELLE MONTAGE
VAKKUNDIGE AFWERKING
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR

Progold

Progold

Progold

ISCO 3

CDL BV

CDL BV

Kamphof Staalbouwbedrijf

Kamphof Staalbouwbedrijf

Stoffers bouwbedrijf