Aanhangers

Een logo of een tekst op een auto, vrachtwagen of aanhanger is één van de snelste en gemakkelijkste manieren om reclame te maken. Visser Print & Sign heeft jarenlange ervaring met het beletteren van voertuigen en zorgt voor het ontwerp tot aan de bestickering.

Een aanhangwagen wordt misschien niet elke dag gebruikt. Toch is het laten beletteren van een aanhangwagen zeker geen verspilde moeite. Ook stilstaand voor een bedrijf of woning krijgt een beletterde aanhanger – 24 uur per dag – aandacht van voorbijgangers. Wij beletteren alle aanhangers, hoe groot ze ook zijn.

Een ontwerp op maat

Onze ontwerpafdeling levert een ontwerp speciaal gemaakt voor elke klant. De belettering van een aanhanger moet aansluiten bij de huisstijl van het bedrijf. Van alleen een logo tot aan een full colour print: alles is mogelijk.

Onze specialisten gaan aan de slag

Het aanbrengen van belettering is een specialistische klus die aandacht nodig heeft. Daarom doen onze monteurs dit in onze eigen werkplaats, waar ze hun eigen apparatuur en materialen hebben. Een team neemt daar, in snel tempo, de aanhanger onder handen.  Toch liever de belettering op een eigen locatie uitvoeren? Neem contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een geschikte oplossing.

Aanvragen

Meer informatie over belettering van aanhangwagens of een offerte aanvragen? We voorzien je graag van advies. Handige informatie om bij de hand te hebben is het materiaal en de afmetingen van de aanhanger. Hoe meer informatie wij in ons bezit hebben, des te sneller kunnen we aan de slag.

Wij beletteren de volgende voertuigen:
Snelle montage
Vakkundige afwerking
Van ontwerp tot montage

Tonny Allround onderhoud

Tonny Allround onderhoud

Progold

Progold

Progold

ISCO 3

CDL BV

CDL BV

Kamphof Staalbouwbedrijf

Kamphof Staalbouwbedrijf

Stoffers bouwbedrijf