Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Raambelettering

Ben je op zoek naar raambelettering of raamstickers? Jouw logo of reclameboodschap groot op een raam? Bij Visser Print & Sign ben je op de juiste plaats. Wij maken belettering of stickers speciaal voor elke klant op maat gemaakt.

Val op met raambelettering

Het beletteren of bestickeren van ramen kan meerdere doelen hebben. Is een pand bijvoorbeeld goed zichtbaar vanaf de weg? Of bevindt het bedrijf zich op een locatie waar veel voorbijgangers langskomen? Zorg dan dat geen voorbijganger het pand nog mist en val op met raambelettering.

Wat zijn jouw raambelettering wensen?

Wil je een logo, een slogan of een afbeelding op het raam? Alles is mogelijk. Van een fullcolour afbeelding of alleen letters tot aan een groot geblindeerd vlak. Onze ervaren ontwerpafdeling denkt graag mee over een opvallend ontwerp. Wij gebruiken alleen de beste folies als we ramen voorzien van bestickering. Dat blijft dus zeker weten jarenlang zitten.

Welke folie is het meest geschikt?

Welk doel heeft belettering van de ramen? Wil je de zon buiten de deur houden of juist reclame maken? Onze ervaren collega’s geven graag advies welke folie het meest geschikt is. Neem direct contact met ons op.

Verwijderbare raambelettering

Bij een reclame- of promotieactie wil je de raambelettering weer gemakkelijk kunnen verwijderen. Daarom leveren wij ook verwijderbare folie. Alle andere folies in ons assortiment beschrijven we hieronder.

Etsfolie of zandstraalfolie

Veel kantoorpanden hebben grote ramen, zodat er veel licht naar binnenvalt. Het nadeel daarvan is dat mensen gemakkelijk naar binnen kunnen kijken. Je kunt er dan voor kiezen om je ramen te bekleden met etsfolie: een gematteerde raamfolie. Met etsfolie creëer je het mooie ‘zandstraaleffect’ en een luxe uitstraling. Etsfolie zorgt voor privacy, zonder dat het het licht in de ruimte blokkeert.

One way vision

Folie waarbij je wél naar buiten kunt kijken, maar niet naar binnen is ‘one way vision’-folie. Deze folie wordt vaak gebruikt voor het beplakken van ramen van bussen, winkeletalages en bedrijfspanden. Van binnen kun je goed naar buiten kijken, maar van buiten zie je niets.

Fullcolour raambelettering

Wil je dat je logo, tekst of afbeelding van het raam afspringt? Dan kies je voor fullcolour raambelettering. Door deze belettering kun je zowel van buiten als binnen niet doorheen kijken.

Warmte- of zonwerende folie

Is het de bedoeling om de zon buiten te houden? Kies dan voor zonwerende spiegelfolie. Heb je alleen maar last van hitte? Dan hebben we ook een warmtewerende folie in ons assortiment. Deze folie is gemetalliseerd en heeft een grijze, neutrale kleur.

Inbraakwerende- en veiligheidsfolie

Onze inbraakwerende- en veiligheidsfolie werken beide op dezelfde manier. De folies zijn taai en maken het lastig om door een glas te vallen of te slaan. Breekt het glas toch, dan houdt de folie de glasscherven bij elkaar.

STRAK EN OPVALLEND
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Zonwerende folie

Bekijk dit product

Glas-ets folie

Bekijk dit product