Spandoeken

Trek de aandacht tijdens een evenement, festival, beurs of een feestje en val op met een spandoek waar niemand om heen kan. Visser Print & Sign levert spandoeken in verschillende groottes en materialen. Een spandoek kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig worden bedrukt.

Spandoeken op maat

Wij leveren spandoeken op maat gemaakt voor elke klant. Onze ontwerpafdeling zorgt voor een ontwerp dat passend is bij je bedrijf of boodschap. Is er al een ontwerp? Dan kan deze eenvoudig bij ons aangeleverd worden. Onze spandoeken zijn te bestellen in elk formaat en in verschillende materialen. Wij adviseren graag over het spandoek dat het beste past bij jouw doel.

PVC Doek

Het voordeel van een PVC doek is dat het sterk en voordelig is. Het doek wordt full colour bedrukt, een bedrijfsnaam, foto of tekst springt er dan ook vanaf. Het doek is bovendien zowel outdoor als indoor te gebruiken. PVC doeken zijn namelijk voorzien van een B1-brandcertificaat.

Meshdoek

Meshdoek is een PVC-doek met een open structuur, net als gaas. Het doek is daardoor luchtdoorlatend en minder zwaar als een normaal PVC-doek. Dat is handig bij grote spandoeken die buiten worden opgehangen. Een meshdoek blijft buiten goed hangen, zelfs als het hard waait.

Dubbelzijdig bedrukken

Wil je het spandoek dubbelzijdig bedrukken? Dan printen we het ontwerp op dubbelzijdig PVC-doek, ook wel banner 610 genoemd. Banner 610 heeft dezelfde eigenschappen als normaal PVC-doek.

ProPes: een duurzaam en recyclebaar spandoek

Het materiaal ProPes zorgt ervoor dat elk ontwerp extra goed tot uiting komt. ProPes is een spandoek dat gemaakt is van polyester. Het doek is 100% recyclebaar, waterafstotend en van licht materiaal. Ideaal, want daardoor kan een doek van ProPes worden opgevouwen en uitgewassen in de wasmachine.

Kies zelf de afwerking

Het doek kan op verschillende manieren afgewerkt worden. Je kunt het doek zomen, voorzien van ringen of een tunnel. Ook kunnen we de PVC-doeken afwerken met klittenband. Wij adviseren graag over de afwerking die past bij jouw spandoek.

Montage

Geen tijd of niet het juiste gereedschap om het spandoek te monteren? Onze VCA-gecertificeerde monteurs helpen graag bij het klaren van de klus.

Nieuw. Bestel ook online!  https://www.reclamestore.nl/spandoek

Op zoek naar een ander soort doek? Wij leveren:

  • Spandoeken | laat een eigen tekst, foto of bedrijfsnaam op een spandoek drukken.
  • Bouwhekdoeken | scherm een bouwplaats af met reclame gedrukt op een bouwhekdoek.
  • Steigerdoeken | de naam van een bouwbedrijf op een gigantisch groot steigerdoek.
  • Dranghekdoeken | bekleed dranghekken met een slogan of een logo.
SNELLE LEVERING
FULLCOLOUR
ELKE AFMETING MOGELIJK

Fitness Factory Assen

Fitness Factory Assen

Smits Assen

Smits Assen

Smits Assen

Cascadeplein Groningen

Groninger forum

WoonFriesland

  • Houten bouwbord
  • Spandoeken
Bekijk deze case

3FM Serious radio