Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Borden

Borden zijn er in verschillende soorten en maten. Ze worden gebruikt voor vele doeleinden, maar hebben toch vaak één ding gemeen: informeren en activeren. VPS is uw leverancier van opvallende verkeersborden, reclameborden, bouwhekbordjes etc.. Vraag vandaag nog een offerte aan!

Borden

Een reclamebord is uitermate geschikt om omstanders te informeren over uw festival, evenement of uw appartementencomplex dat te huur staat. Een bouwhekbordje gebruikt u voor de vergroting van uw naamsbekendheid en om aan te geven dat er bouwwerkzaamheden zijn. Tevens zullen bouwhekborden een stuk minder snel worden meegenomen door dieven. VPS biedt diverse informatie- en reclameborden in allerlei formaten aan. U kunt eigenlijk voor alles bij ons terecht. Onzes inziens is een bord een kwalitatief hoogwaardige plaat, voorzien van een aanlokkelijk en merkwaardig ontwerp. Dikwijls vergeet men de importantie van het design. Wij van VPS weten hoe belangrijk een frappant ontwerp is en daarom besteden wij hier veel tijd aan. Fullcolour en voorzien van uw logo of slogan, alles is mogelijk.

Op locatie

Voor het leveren van succesvol werk zijn juiste apparatuur en materialen een vereiste. Het aanbrengen van onze ontwerpen doen wij daarom bijna altijd op onze eigen locatie. Wij beschikken namelijk over een ontwerpafdeling met ervaren personeel, die jarenlange ervaring heeft met ingewikkelde plak- en plaatsingsconstructies. Wij helpen u graag, van ontwerp tot montage.

Borden bestellen

VPS werkt reeds jaren aan het ontwerpen en produceren van uw reclame-uitingen. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse producten, wanddecoratie en overige items. Bent u geïnteresseerd in één van onze producten? Vraag dan een offerte aan en concreet antwoord zal binnen 24 uur volgen. Heeft u een vraag, of wilt u graag specifieke informatie over een bepaald artikel? Wees dan niet bang en neem contact op met één van onze collega’s. Zij helpen u graag bij al uw onduidelijkheden!

Snelle levering
Reflecterend
Eigen tekst mogelijk

Werkverkeersbordje

Bekijk dit product

Bouwhekbordje

Bekijk dit product

Verkeersbord

Bekijk dit product

Reclame borden

Bekijk dit product