Akoestische wandpanelen

De modernisering van wandpanelen is dezer dagen in volle gang. Een fatsoenlijke werkomgeving voorzien van florissante decoratie en goed geïsoleerde wanden is voor elk bedrijf een must. Visser Print & Sign biedt u de kans om deze twee factoren in één klap eenvoudig te perfectioneren.

Akoestische wandpanelen

Voor het verminderen van flutterecho, reflecties van hoog frequente klanken én het verbeteren van de verstaanbaarheid van uw collega of consument zijn akoestische wandpanelen de perfecte oplossing. Een goede akoestiek in uw schoolgebouw, restaurant of andere plek waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit en prestatie. Het stimuleren van de menselijke drijfveren gaat gepaard met een meer aanlokkelijk leefbare omgeving: makkelijker is het nooit geweest! Onze akoestische panelen zijn uit vier lagen opgebouwd. De toplaag heeft een hoogwaardige print en speciale puntsverlijming; zo kan het geluid op een gemakkelijke wijze absorberen in de open structuur. Hierna komt een geluiddoorlatende tussenlaag, dienstbaar voor het dempen van de middentonen. Deze laag wordt gevolgd door het akoestische materiaal. Hedendaagse apparatuur en techniek maakt het mogelijk het akoestische materiaal voor 90% samen te stellen van katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. Deze vezels doen dan ook goed hun werk om de geluidsgolven zo veel mogelijk te absorberen. Op een milieuvriendelijke manier wordt uw geluidsoverlast drastisch gereduceerd en de nagalm wordt verminderd. Bestel vandaag nog gepersonaliseerde wandpanelen via onze online website.

Een slimme toevoeging
Akoestische wandpanelen zijn slimme, sfeervolle toevoegingen aan uw ambiance. De panelen worden niet alleen gebruikt bij kantoren, maar ook winkels en showrooms kunnen erg veel baat hebben bij deze gepersonaliseerde decoratieobjecten. Een goed verkoopgesprek voeren wordt voor u een stukje makkelijker en de consument voelt zich meer thuis in uw omgeving. Tevens is uw restaurant, museum of theater een goede ruimte om aan te kleden met akoestische panelen. Men komt hier immers voor het genot en rust, hier dragen de panelen zeker aan bij!

HAARSCHERPE PRINTS
MET UW EIGEN FOTO
HOGE KWALITEIT KLEUREN

Akoestisch wandpaneel

Akoestisch wandpaneel