Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Poster

De meest bekende en goedkope manier van adverteren is toch wel met een poster. Wie kent ze niet. Van een B2 formaat tot een abri, wij kunnen elk gewenst formaat maken op verschillende papiersoorten.

Posters

Bij ons heb je geen minimale afname, wij leveren het aantal posters dat jij graag wilt ontvangen. Wij printen je ontwerp op posterpapier in twee diktes of op Blueback paper. Ook heb je de mogelijkheid om je posters te laten lamineren met een matte of glans laminaat. Hieronder enkele specificaties. Wanneer je zelf niet een tekenwonder bent, bespreek dan vrijblijvend je wensen met iemand van onze ontwerpafdeling. Zij helpen je graag met het maken van een opvallend ontwerp. Kun je je ontwerp kant en klaar aanleveren? Top! Wij produceren graag je posters.

Materiaal
Posterpapier: Hoogwaardig tweezijdig houtvrij zijdemat gestreken papier
Bluebackpaper: Wit papier met een blauwe rugzijde voor een hoge opaciteit

Gewicht
Posterpapier: 150 of 250 gr./m2
Bluebackpaper: 115 gr.m/

Bedrukking
Posterpapier: Latex
Bluebackpaper: UV

Formaten
Wij leveren de volgende standaard maten: Abri, A0, A1, A2, A3, A4, B0, B1 en B2. Wij kunnen je posters ook in een ander formaat produceren. Bespreek de mogelijkheden met één van onze collega’s.

Posters bestellen
Wij kunnen je posters aanbieden voor een scherpe prijs. Je kunt kiezen uit twee papiersoorten en 9 standaardformaten. Vraag eenvoudig een offerte aan via het contactformulier op onze site of bel ons op werkdagen tussen 08:00 uur en 17:00 uur.

STRAK EN OPVALLEND
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Kontour

Kontour

Kontour

Hoornstra Ophof

Hoornstra Ophof