Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Gereedschapstickers

Beheer jij over verschillende gereedschappen? Dan zijn gereedschapsstickers een praktische oplossing om aan te tonen dat de gereedschappen jouw eigendom zijn.

Gereedschapsstickers

Beheer jij over verschillende gereedschappen? Dan zijn gereedschapsstickers een praktische oplossing om aan te tonen dat de gereedschappen jouw eigendom zijn. Wij leveren 2 verschillende soorten gereedschapsstickers, afhankelijk van wat jij wilt. Zo zijn onze standaard vinylstickers waterbestendig, UV-bestendig en krasvast. Prima voor binnen- en buitengebruik. Het is tevens mogelijk om transparante kleur te kiezen in plaats van wit. Vervolgens worden de stickers gelamineerd met een mat of glans laminaat. Het lamineren van gereedschapsstickers zorgt er voor dat de stickers extra krasvast worden en ze nog een hogere bescherming krijgen tegen UV en weersinvloeden. Bovendien wordt de sticker zo ook beschermt tegen chemicaliën als benzine, olie, terpentine en andere oplosmiddelen. Maar steeds meer bedrijven kiezen er voor om hun gereedschap te voorzien van uitermate moeilijk verwijderbare folie, de zogenaamde ultra-destructable stickers. Dit materiaal breekt af in kleine stukjes wanneer er wordt geprobeerd deze te verwijderen. Daarom noemen we deze stickers ook wel hufterproof. Ultra-destructable stickers kunnen full color bedrukt worden en mogen zowel binnen als buiten gebruikt worden.

Ontwerp
Lever je logo aan en je ontvangt kosteloos een drukproef per mail. Wil je graag wat anders op je sticker hebben, zoals tekst, getallen of QR-codes, ook dit is mogelijk. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gereedschapsstickers bestellen
Wij kunnen in grote maar ook kleine aantallen gereedschapsstickers voor je produceren. Bestellen is eenvoudig. Per mail of telefoon zijn wij elke dag te bereiken. Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel dan niet en neem contact op met één van onze collega’s.

ALLE FORMATEN EN SOORTEN
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

Bouwbedrijf Boelens

Daniel Pijnacker