Kan ik je helpen?
Nicolien
Kan ik je helpen? Bel Astrid ter Veld 088 - 1343680 Ik wil ook zoiets Stuur een e-mail

Raambelettering

Wil je dat je pand opvalt en dat mensen zien waar je gevestigd bent, dan kan raamfolie hier een grote bijdrage in leveren. Maar ook als je juist meer privacy wenst is het plakken van etsfolie of one way vision misschien een goede oplossing.

Raambelettering

Het maakt niet uit wat je wilt, wij hebben het allemaal in huis. Hieronder vind je een opsomming van alle soorten raambelettering die wij aanbieden. Staat datgene wat jij zoekt er niet tussen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Vaak kan er meer dan je voor mogelijk houdt. Wordt gebruikt voor vele toepassingen, waaronder autobelettering, reclameborden, verkeersborden maar ook raambelettering. Deze folie is zelfklevend, geschikt voor binnen en buiten en heeft wel een kleurechtheid tot 7 jaar. De letters en/of logo’s worden computergestuurd gesneden uit de folie. In de werkplaats wordt vervolgens handmatig alle folie weg gepeld welke geen onderdeel is van de letters of logo’s. Dan gaat er een applicatietape over de belettering, zodat de sticker als één geheel geplakt kan worden.

Deze snijfolie kunnen wij in twee varianten aanbieden. Een permanente folie maar ook een verwijderbare folie. De verwijderbare folie is bijvoorbeeld ideaal wanneer je een tijdelijke actie hebt en je dit graag kenbaar wil maken op je etalageramen. Maar denk ook aan snijteksten voor de verhuur of verkoop van panden.

Etsfolie
De term etsfolie is in de volksmond lang niet zo populair als de term zandstraal folie. Toch bedoelen we hetzelfde. Met etsfolie creëer je dat mooie zandstraaleffect voor een luxe uitstraling. Steeds meer kantoren en panden worden ontwikkelt met glazen tussenwanden en veel ramen in de gevels. Dit ziet er natuurlijk ontzettend mooi uit en het brengt ook een groot voordeel met zich mee; daglicht. Enige nadeel is dat iedereen zo naar binnen kan kijken waar dit soms niet wenselijk is. Je zou dan kunnen overwegen om etsfolie te gaan gebruiken voor het creëren van meer privacy. Een mooie eigenschap van etsfolie is dat het de ramen verblindt, maar nog steeds licht door laat naar binnen. We kunnen etsfolie voor je op verschillende manieren verwerken. Het compleet dichtplakken van ramen, doen we. Subtiel een biesje over je etalageraam met daaruit je logo gesneden, doen we ook. Of liever een combinatie van permanente snijfolie en etsfolie? We doen het allemaal.

One way vision
Zoals de naam het al zegt, kun je maar vanaf één zijde door deze folie kijken. Een belangrijke eigenschap van de folie waardoor dit effect bereikt wordt, is dat de folie geperforeerd is. Deze kleine gaatjes zorgen ervoor dat mensen aan de binnenzijde van het raam dwars door de folie heen kunnen kijken, terwijl aan de buitenzijde niets zichtbaar is. Hoe dit werkt? Dit heeft te maken met je oog en je brein. Je oog is geneigd om heldere kleuren eerder op te merken dan donkere kleuren. Hier maakt de one way vision folie slim gebruik van. Wanneer de folie geprint is, bestaat de printbare zijde uit meerdere kleuren en natuurlijk de witte kleur van de folie zelf. Plak je de folie op een raam, dan hebben de gaatjes geen kleur en lijken deze donker. Als je vanaf buiten kijkt naar de folie, zullen je ogen zich concentreren op de heldere kleuren waarna je brein een solide afbeelding maakt. Sta je aan de binnenkant, dan werkt dit principe net andersom. De achterzijde van one way vision is zwart van kleur. Door de gaatjes komt helder licht naar binnen waar je oog zich op focust en dus de donkere achterzijde van de folie negeert. Hierdoor kun je als het ware dwars door de folie heen kijken. Dat de folie omgekeerd gaat werken in het donker is nog een puntje waar we je graag op willen wijzen. Dus wanneer het ’s avonds donker is en jij hebt binnen het licht aan, kunnen mensen van buiten naar binnen kijken. Ze zullen alles niet heel duidelijk zien, maar de folie behaalt niet hetzelfde effect als overdag. We zien dat one way vision veel gebruikt wordt voor het beplakken van achterruiten van auto’s, ruiten van bussen, winkeletalages en bedrijfspanden. Mocht je nog een vraag hebben over deze folie, neem dan gerust contact met ons op.

Full color raamstickers
Wanneer je graag foto’s of andere kleurrijke afbeeldingen op je raam wilt plakken, dan maken wij hier full color stickers van. Net als met de snijfolie heb je keuze uit twee varianten. De permanente folie en de verwijderbare folie. De verwijderbare folie is ideaal voor tijdelijke acties, terwijl de permanente folie jarenlang goed blijft. Onze full colors printen wij op witte folie met een grijze lijmlaag. Dit houdt in dat wanneer de sticker op het raam geplakt is, vanaf de buitenkant niet door de sticker heen gekeken kan worden. Vanaf de binnenkant kun je er ook niet doorheen kijken, je ziet dan de grijze achterkant. Wanneer je dit een probleem vindt, zou je ervoor kunnen kiezen om de full color op transparante folie te printen. De kleuren zijn minder intens dan op witte folie, maar je hebt dan geen grijze achterkant. Mocht je hier meer informatie over willen, schroom niet en stuur een mailtje.

Clearview
Clearview folie is de meest transparante glasfolie in ons assortiment. Deze folie is bijna zo transparant als glas. Doordat de folie zo helder is, hoeft deze niet contour gesneden te worden. Wat we soms nog wel eens zien, is dat de randjes van de folie een beetje zichtbaar blijven. Bij het aanbrengen van de folie plakken we daarom vaak het hele raam, zodat deze randjes tegen het kozijn komen te liggen en dus niet meer zichtbaar zijn. Clearview kan geprint worden met full color en witte inkt. Omdat de folie transparant is en printbaar is in meerdere lagen, kun je er verschillende effecten mee creëren. Je kunt de folie 100% full color printen, het resultaat is een transparante kleurenafbeelding (zonder witte inkt). Je kunt er ook voor kiezen om alleen witte inkt te gebruiken, je krijgt dan een witte afbeelding. Maar een andere optie is een laag full color met daarover een laag witte inkt. Hierdoor laat je de print beter uitkomen op het raam, de kleuren zijn intenser en de transparantie op de bedrukte delen is minder. Je kunt zelfs eerst full color printen, daarna wit en daarna weer full color. De print is dan aan beide zijden zichtbaar. Maar let wel op, met teksten is dit niet mogelijk. De achterzijde van de print is gespiegeld, de tekst is daardoor niet leesbaar. Clearview wordt steeds vaker gebruikt voor het afscheiden van ruimtes waarbij bijvoorbeeld de onderkant van de folie bedrukt is en halverwege transparant wordt. Zo kan er aan de onderkant niet door het raam gekeken worden, terwijl aan de bovenkant alles zichtbaar is. Er is veel mogelijk met clearview, heel veel. Bekijk hieronder verschillende plaatjes om een indruk te krijgen van de vele opties. Ook voor dit product geldt, mocht je nog vragen hebben, bel gerust.

Warmte- en/of zonwerende folie
Iedereen is gek op de zon, behalve wanneer je binnen aan het werk bent. De lichtstralen kunnen voor vervelende schitteringen zorgen, of onleesbare beeldschermen of misschien wel opwarming van bepaalde ruimtes. Het aanbrengen van een raamfolie met zonwerende of warmtewerende eigenschappen zou in deze situaties een goede bijdrage leveren aan een fijne werkomgeving. In de zomer blijft de hitte buiten zodat binnen de temperatuur aangenaam blijft. Ook laat de folie een bepaalde hoeveelheid daglicht toe, waardoor het uitzicht en de werkomstandigheden verbeteren. Warmte- en zonwerende folies zijn er met verschillende eigenschappen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld de spiegelfolie. Deze wordt gebruikt wanneer hitte en licht maximaal geblokkeerd dienen te worden. Door deze folie krijgt het glas een modern spiegelend uiterlijk. Alleen maar last van hitte? Dan hebben wij ook een warmtewerende folie. Deze folie zorgt er voor dat er nauwelijks warmtestraling naar binnen komt. De folie is gemetalliseerd en heeft een grijze, neutrale kleur. Hierdoor wordt het zicht naar binnen enigszins gereduceerd. Van binnen naar buiten kijken is geen probleem. Zoek je een folie met een combinatie van beide? Ook dit kunnen we je aanbieden. Er zijn ontzettend veel verschillende folies op dit gebied. Onze collega’s adviseren je hierin graag.

Inbraakwerende- en/of veiligheidsfolie
De lijn tussen inbraakwerende- en veiligheidsfolie is er eentje waarbij we eigenlijk nauwelijks onderscheid in maken. Deze folies werken op dezelfde wijze, maar hebben een verschillend doel. Beide folies zijn taai en maken het moeilijk om door het glas te vallen of te slaan. Mocht het glas wel breken, dan houden de folies de glasscherven bij elkaar, zodat kans op letsel minimaal blijft. De folies werken ook inbraakwerend, omdat het het inbreekproces vermoeilijkt. Daarom zijn beide folies uitermate geschikt op plaatsen waar een inbraakrisico geldt. Inbraakwerende of veiligheidsfolies zijn er in verschillende diktes. We adviseren je hierin graag.

STRAK EN OPVALLEND
85 FOLIEKLEUREN OF FULLCOLOUR
VAST CONTACTPERSOON

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

De Bonte Wever

 • Binnenbewegwijzering
 • Freesletters
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

Actium

 • Bedrijfs auto’s
 • Binnenbewegwijzering
 • Bouwhekdoeken
 • Freesletters
 • Houten bouwbord
 • Mobiele teaser
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

Actium

 • Bedrijfs auto’s
 • Binnenbewegwijzering
 • Bouwhekdoeken
 • Freesletters
 • Houten bouwbord
 • Mobiele teaser
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

Actium

 • Bedrijfs auto’s
 • Binnenbewegwijzering
 • Bouwhekdoeken
 • Freesletters
 • Houten bouwbord
 • Mobiele teaser
 • Naadloos Behang
 • Raambelettering
 • Textieldoek
 • Wandpanelen
Bekijk deze case

Tandarts Praktijk Berkhof

Tandarts Praktijk Berkhof

Tandarts Praktijk Berkhof

Tandarts Praktijk Berkhof

Used Products Full colour raambelettering

Used Products Full colour raambelettering

Used Products Full colour raambelettering

DermaCare Assen

DermaCare Assen

DermaCare Assen

DermaCare Assen

Run 2 day

Run 2 day